Muntatge amb l'equip del Reial Madrid, una ombra negra a l'esquerra i un cercle amb l'escut del Celta de Vigo a dalt a la dreta

El Celta vol pescar al Reial Madrid

L'equip vigués es llança a buscar un jugador descartat pel Reial Madrid

El Celta de Vigo té com a objectiu número u a les 3 jornades que resten per a la finalització de la competició regular salvar la categoria, ja que és l'equip que marca la zona de salvació a 5 punts del Cadis. Les urgències a l'equip de Claudio Giráldez passen per treure un bon resultat a Balaídos davant l'Athletic Club la propera jornada.

Després d'una temporada molt convulsa, on l'equip s'ha vist a punt del precipici, i on la mala dinàmica de resultats va comportar la destitució del tècnic madrileny, Rafa Benítez el 12 de març passat, l'equip ha aconseguit guanyar 3 dels 7 partits que ha disputat amb l'actual entrenador . En aquest sentit, el Celta prepara sortides al mercat estival però també s'ha fixat en possibles entrades.

Fran García, l'objectiu del Celta de Vigo

Amb la necessitat imperiosa d'ingressar per poder fer front als 9 milions d'euros que li ha de pagar de liquidació al cessament Rafa Benítez, el Celta de Vigo es podria veure obligat a vendre jugadors com Starfelt, Bamba i Strand Larsen per ingressar entorn 40 milions d'euros.

Fran García ► Real Madrid Skills & Assists | 2023/24

Amb aquesta tessitura l'equip necessitarà reforços que li permetin mantenir-se a la màxima categoria l'any que ve si aconsegueixen salvar l'actual. I la directiva viguesa s'hauria fixat al lateral esquerre del Reial Madrid Fran García . Amb contracte fins al juny del 2027, Fran García té peu i mig fora del Bernabéu. Mendy n'és el titular i en la seva absència Ancelotti ha optat per alinear Camavinga.

L'ex del Rayo Vallecano ha disputat 21 partits aquesta campanya en què ha donat 4 assistències , tenint un paper més aviat residual, sortint a la majoria de partits a les segones parts des de la banqueta.

Baralla amb el Getafe

Però al Celta de Vigo li ha sortit un dur competidor per aconseguir els serveis de Fran García, i és que el Getafe també s'hauria interessat al lateral de Bolaños de Calatrava . L'equip madrileny vol reforçar el flanc esquerre de la seva defensa veient les mancances que, igual que el Celta, ha tingut en aquesta posició on Diego Rico no ha convençut José Bordalás.

Fran García és un lateral de clar tall defensiu, amb escassa projecció en atac, però amb gran destresa defensiva, on tampoc destaca per la seva velocitat. Sense opcions al Reial Madrid el lateral podria buscar un equip que li asseguri minuts, ja que als 24 anys vol seguir amb la seva projecció.

El preu de mercat de Fran García, segons Transfermarkt, rondaria els 10 milions d'euros. Una quantitat que el Celta podria pagar si aconsegueix fer caixa amb els 3 jugadors esmentats anteriorment i que no suposi un descens del nivell competitiu de l'equip gallec.