Muntatge amb l'estadi de Balaídos i Miguel Rodríguez al centre de la imatge

El Celta pren una clara decisió amb Miguel Rodríguez

El club celeste té molt clar el futur de l'atacant vigués

El Celta de Vigo ha salvat una temporada que li semblava molt complicada després d'estar a punt del precipici de segona divisió durant moltes jornades.

L'arribada del tècnic de la casa, Claudio Giráldez, a meitat del mes de març després de la destitució de Rafa Benítez després de la golejada al Bernabéu per 4 a 0, li ha donat un aire nou i renovat a una plantilla que necessitava un canvi de xip.

De cara a la propera campanya, la idea és donar continuïtat al projecte de Giráldez i consolidar l'equip a primera divisió. Però el club té necessitat d'emprendre vendes importants i donar sortida a jugadors que puguin agafar minuts en altres clubs. I aquest té nom i cognoms: Miguel Rodríguez.

El Celta busca una cessió a Miguel Rodríguez

Segons ha pogut saber el Gol Digital, el club gallec estaria per la feina de buscar-li una sortida al seu extrem dret Miguel Rodríguez perquè acumuli molts més minuts dels que ha tingut la temporada passada.

El club contempla una sortida a un equip de segona divisió on pugui créixer i tornar amb molts més arguments ja que es confia en les seves qualitats que aquest any no ha pogut explotar a Balaídos. Miguel Rodríguez només ha pogut aparèixer en 15 partits sense aportar cap gol ni assistència per a l'equip.

Miguel Rodríguez revoluciona el partido | Sevilla 2-2 Celta

El jugador del planter del conjunt vigués té contracte fins al juny de 2028 i l'opció de cedir-lo és prioritària al club. Rodríguez ha demostrat ser un jugador molt polivalent, de tall molt ofensiu pel flanc dret de l'atac i jugant de vegades com a lateral, fent bons balanços defensius i sent difícil de superar en els duels amb el marcador.

El Mirandés atent a la cessió de Miguel Rodríguez

El Mirandés és el primer equip en moure fitxa, ja que el conjunt de Miranda de Ebro estaria molt interessat en aconseguir els serveis del jove del planter de 21 anys del Celta de Vigo.

Al Mirandés, Miguel Rodríguez podria aportar la seva experiència i nivell de primera divisió i podria encaixar molt bé a l'esquema d'Alessio Lisci, de col·locar dos dobles pivots i 3 centrals el que dóna als laterals una fàcil reconversió en carrilers tenint molta llibertat per pujar com és el cas de Miguel Rodríguez.

La competència en aquesta posició la tindria amb el marroquí Ilyas Chaira que ha disputat que ha disputat tots els partits, 37 partits, en què ha anotat 5 gols i ha donat 4 assistències. És un perfil molt semblant a Rodríguez d'arribar a línia de fons, amb el seu perfil dretà, i posar bons centres a l'àrea, afegit a un bon cop des de la frontal que el fan molt perillós.

La possible arribada de Miguel Gutiérrez al Mirandés podria suposar una via per foguejar-se i agafar minuts, tenint la competència de l'extrem marroquí i reforçant aquest flanc del camp per a un Mirandés que aspira a mantenir-se a la Lliga Hypermotion la temporada que ve.