Escuts de Juventus i Atlètic de Madrid

La Juventus proposa un intercanvi a l'Atlètic de Madrid

Els 'colchoneros' volen fer canvis a la davantera

Durant les darreres setmanes ha transcendit que aquest estiu estaran d'obres a l'Atlètic de Madrid. La direcció esportiva, a mercè de Simeone, pretén remodelar la plantilla, cosa que suposa vendre jugadors per poder portar-ne d'altres que puguin rendir millor. I, en aquest ordre d'idees, hi ha diversos futbolistes que figuren a la llista de transferibles.

Un d'ells és Álvaro Morata, que s'ha guanyat les crítiques massives dels aficionats blanc-i-vermells. Si bé és cert que l'ariet madrileny ha tingut registres anotadors excel·lents, 21 gols, també ha protagonitzat grans errors que no perdonen a l'entorn de l'Atlètic. Com oblidar-se, per exemple, d'aquella mà a mà als quarts de final de la Champions League.

Per això, Álvaro Morata és un dels elegits per abandonar el club aquest estiu. I, tot i que encara no hi ha arribat cap oferta formal, el seu futur podria estar relacionat, de nou, amb Itàlia. La Juve, club en què ja va militar del 2014 al 2016 i del 2020 al 2022, s'està plantejant, segons Sky Sport Italia, proposar-li un intercanvi amb Moise Kean.

Intercanvi a la vista: Moise Kean per Álvaro Morata

Fa molts anys que Moise Kean és al radar de l'Atlètic de Madrid. A la direcció esportiva del club el tenen fixat com un gran objectiu de mercat, pel seu talent i joventut (2000). A la Juve, però, no acaba de ser protagonista.

De fet, aquest curs amb prou feines ha participat en 20 partits, en què no ha aconseguit anotar cap gol. Aquestes xifres són una mica preocupants, però als despatxos del Metropolitano segueixen veient-li molt de potencial. Per això, en cas que acabés arribant aquesta proposta, la valorarien molt seriosament.

A Torí interessa trobar-li nou equip aquest estiu a Moise Kean, ja que l'italià acaba contracte el 2025. Això vol dir que, si no surt ara, ho farà de forma gratuïta l'any que ve. I la Juve vol obtenir algun rèdit per la seva marxa.

Com dèiem, amb el club transalpí Álvaro Morata ja ha tingut dos periples previs, en què en total va sumar 185 partits. Va anotar 59 dianes i va repartir 39 assistències. Moise Kean, per la seva banda, ha sumat 22 gols en 123 duels amb la Vecchia Signora.