Muntatge amb Guido Rodríguez, l'escut del Real Betis a baix a l'esquerra i un cercle difuminat a dalt a l'esquerra

El Betis té ullat el recanvi de Guido Rodríguez: A cost 0

L'equip andalús tindria un vell conegut de la lliga espanyola

El Real Betis afronta les dues darreres jornades que resten per al final del campionat nacional de lliga amb el ferm objectiu d'entrar a llocs de l'Europa League. Ara mateix, és 7è classificat a 1 punt de la Reial Societat que ocupa la sisena posició.

Precisament, els bètics reben els donostiarres aquest diumenge en un partit transcendental per assegurar Europa i de passada encarrilar el bitllet per a l'Europa League. Però els moviments als despatxos del Real Betis ja fa dies que treuen fum.

La molt probable sortida de Guido Rodríguez al Barça

És un dels noms que han sonat amb més força les últimes hores i aquest és el de Guido Rodríguez. L'argentí ja tindria pactat amb el Barça vestir de blaugrana la temporada que ve en l'intent desesperat de Joan Laporta i Deco de trobar un 5 de garanties . Guido és una peça clau al 5, amb una gran versatilitat i bona arribada de segona línia.

Guido queda lliure el 30 de juny i arribaria lliure a Can Barça per ocupar una posició que aquests anys ha donat molts mals de cap a Xavi Hernández. L'argentí ha disputat 24 partits i ha donat dues assistències . Té una gran visió del joc i facilitat per filtrar l'última passada.

Thiago Alcántara, el recanvi al Betis

I és que la imminent sortida de Guido Rodríguez portaria amb això la possible arribada del que va ser futbolista del FC Barcelona, i sortit del planter, com és l'hispano-brasiler ara a les files del Liverpool i amb qui no pensa renovar amb això que serà una arriNadó a cost 0 per al Real Betis.

EL ESPAÑOL que juega como BRASILEÑO | ??Thiago Alcántara La Historia

Thiago, als 33 anys , tornaria a la lliga espanyola i l'opció del Betis el sedueix. La seva fitxa seria la mateixa que percep l'argentí Guido Rodríguez, i malgrat no ser un 5 sinó més aviat un volant creatiu li donaria molta empenta de tres quarts de pista cap endavant a l'equip de Manuel Pellegrini .

Thiago ha tingut un paper testimonial aquesta campanya amb el Liverpool, amb què només ha pogut gaudir d'un partit, lluny queden els 25 partits de fa 2 temporades i que li va permetre guanyar la FA Cup amb l'equip dirigit per Jürgen Klopp . Després del seu exitós pas pel Bayern de Munic on va estar 7 temporades i va aconseguir diversos títols arribant al rècord de 30 partits i 2 gols a la temporada 2028/2019.

El Betis pot veure en el major dels Alcántara una de les seves millors cartes per liderar un equip que de ben segur estarà a Europa el proper curs i que seguirà lluitant als llocs capçalers de la Lliga EA Sports.