Dani Olmo i Bernardo Silva s'acosten al Barça

Les clàusules que faciliten l'arribada de Bernardo Silva i Dani Olmo al Barça

Els dos jugadors són objectiu del Barça des de fa molt de temps

El Barça continua treballant per recuperar el seu potencial esportiu i econòmic i convertir-se, una vegada més, en el millor equip d'Europa. Aquest estiu, tot i les dificultats financeres, el club va aconseguir construir una plantilla competitiva només gastant els 3,5 milions d'euros d'Oriol Romeu. A més, ha incorporat noms de primer nivell com Ilkay Gündogan, Íñigo Martínez, Joao Cancelo o Joao Félix. Jugadors de futbol que han arribat de forma gratuïta i amb molt bones condicions salarials, en alguns casos.

Les ganes d'incorporar Bernardo Silva no han desaparegut i el portuguès podria arribar la temporada que ve. Tot i la seva recent renovació amb el Manchester City, ara hem sabut que el jugador requeria una clàusula de rescissió assequible per facilitar l'operació amb el Barça. 50 milions de lliures, uns 58,5 milions d'euros, un preu molt inferior als gairebé 100 milions que tenia abans.

Deco i Jorge Mendes ja treballen per aconseguir l'arribada del portuguès

El proper estiu farà 30 anys i és un dels millors jugadors d'Europa. Té experiència en el futbol anglès i continental i va ser un dels arquitectes del triplet Cityzen, juntament amb Gündogan, que va ser el capità d'aquell equip. El seu desig sempre ha estat convertir-se en jugador del Barça i posar-se sota les ordres de Xavi Hernàndez.

Una operació similar seria la de Dani Olmo, que actualment és jugador pel Leipzig alemany. Té contracte fins al 2027 i un valor de mercat, segons Transfermarkt, de 40 milions d'euros. En aquest cas, s'hauria fixat una clàusula de 60 milions d'euros, una quantitat elevada, però que el Barça estaria disposat a invertir en un jugador de futbol de 25 anys amb moltes perspectives de futur.