Joao Felix al Benfica

El Benfica pot ser la solució al problema Joao Félix

Els matalassers i els portuguesos mantenen converses pel davanter

L'Atlètic de Madrid torna a la feina en cinc dies, des d'avui, amb l'eliminació de Portugal a l'Eurocopa de seleccions, comencen les vacances per a Joao Félix. Després de fallar el penal decisiu amb la selecció portuguesa, el davanter comença el descans amb la incertesa de no saber què passarà amb el seu futur més immediat.

El periodista Lluís Miguelsanz , del diari SPORT de Barcelona, explica que l'adéu del futbolista lusità a l'entitat blanc-i-vermella estaria a prop de produir-se. El Benfica intenta recuperar Joao Félix i podria fer-ho per una quantitat molt inferior a la que el va traspassar. Recordem que el de Viseu va ser venut pels encarnats a l'Atlètic de Madrid per 127 milions d'euros.

Recuperar l'afecte a casa

Ara, els lisboetes podrien pagar només 30 milions per aconseguir el 50% de la passada del jugador del planter. Quatre anys després, Joao Félix podria tornar a la que fos casa seva, buscant recuperar la seva millor versió al terreny de joc. O menino porta dues temporades a un nivell força inferior a l'esperat i l'afecte dels seus podria fer recuperar la seva estabilitat.

En una operació que està portant personalment Jorge Mendes, busca una destinació per a una de les seves joies. L'agent sap de primera mà que Joao Félix no és prioritat per al FC Barcelona, encara que el desig del jugador portuguès és tornar a jugar de blaugrana. El curs passat, durant la seva cessió al Barça, va acumular 44 partits, sumant 10 gols i 6 assistències.

Sentenci doblement a l'Atleti

Especialment decisiu va ser als duels davant l'Atlètic de Madrid, l'equip propietari dels seus drets. A l'anada els va anotar l'1-0, que fet i fet els va servir per aconseguir els tres punts. Mentres que a la tornada, els va anotar el 0-1 parcial, que va obrir el marcador d'un resultat positiu per al Barça, que va guanyar 0-3 al Civitas Metropolità.

Joao Félix juga habitualment per l'esquerra, el seu futbol es canalitza per aquesta banda, part des dels costats per internar-se més a prop de l'àrea. Té un bon xut de fora de l'àrea i una gran rematada de cap. La seva pega més gran és que es desconnecta freqüentment dels partits.

Bon complement per a l'equip

La seva arribada al Benfica podria dotar-los d'una arma forta a l'atac, que substitueixi la baixa d'Ángel Di María. L'argentí abandona Lisboa un any després de tornar a l'entitat. Dins de l'esquema de Roger Schmidt pot ser una referència, amb la competència directa de David Neres i Benjamin Rollheiser.

Neres i Rollheiser van disputar 35 i 9 partits respectivament al Benfica, mentre Joao Félix ve de jugar 45 al FC Barcelona. Joao parteix per dins per trencar entre línies i té una visió de joc perfecta. Neres és més explosiu, aprofitant la seva enorme velocitat per arribar a l'àrea.