Muntatge de Robert Lewandowski en un camp de futbol i un emoji de cors

Les imatges més tendres de la filla de Robert Lewandowski vestida del Barça

Robert Lewandowski i Anna Lewandowska tenen una filla preciosa

Robert Lewandowski i la seva dona van abandonar Munic l'estiu del 2022 després d'una llarga temporada a la capital bavaresa. Amb el Bayern, el polonès va consolidar la seva carrera com a futbolista amb diversos títols de la Bundesliga i una Champions League. A Barcelona són feliços i encaren la segona temporada. S'estan integrant a la ciutat i al país i les seves filles són felices. Lewandowska fa plans amb les altres WAGS de l'equip. Les negociacions van ser dures, però finalment Bayern i FC Barcelona van arribar a un acord i van tancar el traspàs.

Al seu perfil d'Instagram, la seva dona ha pujat una foto i les seves filles, en què destaca, la motxilla que en porta una: del Barça. "Algú està esperant amb ànsies l'inici del nou curs" diu la frase que acompanya la instantània, que s'ha fet viral i ha emocionat els aficionats del FC Barcelona i els seguidors de Robert Lewandowski.

Les filles de Robert Lewandowski a casa seva
Les filles de Robert Lewandowski | Instagram

Intentarà repetir com a màxim golejador de la Lliga

El comentari està escrit a polonès i la imatge s'ha fet viral a xarxes socials, especialment a Instagram, on ha estat publicada. Ha rebut moltes reaccions, m'agrades i comentaris de barcelonistes que celebrin que les nenes estiguin contentes d'anar a l'escola catalana i facin servir la motxilla amb els colors de l'equip del pare.

"Moltes gràcies", "quina monada", "les nenes són precioses", "la futura Alèxia Putellas", "serà la futura Aitana Bonmatí", "ja falten pocs dies per començar", "molts ànims pares", "Robert, aquest any la Champions". Comentaris com aquests i molts altres s'han pogut llegir per part dels que han visualitzat la foto.