Muntatge amb Joao Cancelo entrevistat després d'un partit de Champions League i un escut del Barça de fons

Bones notícies per al Barça amb el preu de Joao Cancelo

El Barça té un gran interès a quedar-se Joao Cancelo en propietat a partir de la temporada 2024/2025

El Barça ha fet sort amb Joao Cancelo. Per primera vegada en molts anys es pot dir que l'equip té un lateral dret de garanties. S´incorpora a l'atac a l'estil Dani Alves, marca gols i fa assistències. També és capaç de col·laborar amb el centre del camp, una manera de jugar que li va ensenyar Pep Guardiola i que encaixa perfectament amb el sistema de Xavi Hernández. Per posar una pega ha de millorar en matèria defensiva, l'assignatura pendent dels de Xavi aquesta temporada que contrasta amb la solidesa defensiva de l'any passat.

Joao Cancelo segueix sent propietat del Manchester City que va decidir cedir-lo al Barça per la insistència del futbolista i perquè la relació entre el portuguès i Pep Guardiola, entrenador dels cityzens, no és gaire fluida. Joan Laporta va intentar afegir una opció de compra raonable per quan acabi la cessió el 30 de juny del 2024 però l'equip anglès s'hi va negar, igual que va fer l'Atlètic de Madrid amb Joao Félix.

El preu que el Manchester City acceptaria per Joao Cancelo

Ara això podria tenir un gir important, ja que sembla que el City està disposat a rebaixar el preu del lateral dret. Si inicialment el preu era de 55 milions de lliures, ara hauria baixat fins a 24.3. Uns 28 milions d'euros. Una xifra més assequible i, en tot cas, propera al preu just que considerava el Futbol Club Barcelona, de 25 milions d'euros.

The Brilliance of João Cancelo 🇵🇹

Les estadístiques del portuguès avalen, per ara, que el club català l'acabi fitxant

En tot cas, caldrà que el FC Barcelona esperi a veure l'evolució de Joao Cancelo abans de prendre una decisió però no deixa de ser una bona notícia per als interessos de l'entitat presidida per Joan Laporta que el preu del lateral dret hagi baixat. Joao Cancelo ha tingut un exercici destacat a la temporada 2023-2024, jugant. A LaLiga amb el FC Barcelona, Cancelo ha jugat en 12 partits, marcant 2 gols i proporcionant 1 assistència. També està sent important a la Champions League amb el Barcelona, jugant 5 partits, anotant 1 gol i assistint en un altre.