Muntatge amb el Camp Nou i Florentino Pérez a l'esquerra, Joan Laporta a la dreta i un cercle difuminat a dalt al centre

El Barça intenta evitar un fitxatge al Reial Madrid

Culers i merengues estrenyen fort per emportar-se una perla argentina

Amb el mercat d'estiu a la vista, el Barça i el Reial Madrid intensifiquen les operacions per intentar endur-se els millors jugadors que els permetin armar una plantilla ben sòlida i competitiva per a la temporada que ve. El tràfec als despatxos va en augment i els dos clubs estarien pugnant per aconseguir una jove perla argentina que està destacant a River Plate.

El Barça vol evitar que Mastantuono vagi al Reial Madrid

El 10 de River Plate ha estat una de les grans sensacions de la lliga argentina aquest any, fet que ha aixecat l'interès d'equips d'Europa, entre els quals hi ha el Barça i el Reial Madrid. Franco Mastantuono ha estat criat a les inferiors de River Plate, i als seus 16 anys ja ha debutat al primer equip que lidera Martín Demichelis , amb el qual ja ha gaudit de 10 partits en què ha anotat 1 gol.

Franco Mastantuono 2024 - The Perfect Talent | Skills, Goals & Tackles | HD

River va pujar la clàusula de rescissió al jove jugador que va passar de 35 milions d'euros als 50 milions actuals . El club de Milionaris no posarà les coses fàcils per retenir una de les seves joves promeses, i les negociacions amb el Barça i el Madrid es preveuen molt intenses.

Mastantuono, un migcampista creador

Davant l'escassetat al mercat de trobar perfils com el de Mastantuono, els equips són conscients que és una oportunitat única . Mastantuono destaca per ser un migcampista esquerrà, creador de joc, i que també pot actuar a la zona de la mitja punta i amb una gran capacitat per finalitzar les jugades arribant de segona línia .

Aquestes qualitats l'han portat a ser un fix a la selecció argentina sub-17, i que ja ha fet el salt, de manera prematura, a la selecció sub-20 on el seleccionador, Javier Mascherano, el va convocar per a uns entrenaments a mitjans 2022 quan Mastantuono només tenia a penes 15 anys.

La consecució de la Supercopa argentina

A l'haver del jove mitja punta de River ja compta amb la consecució de la Supercopa Argentina obtinguda el passat any 2023. Mastantuono va a passos de gegant trencant etapes i sent un prodigi futbolístic a la curta edat que encara té. Aquest és el fet principal que ha aixecat l'interès del Reial Madrid i el Barça que pelaran durant la finestra del mercat de fitxatges del proper estiu per aconseguir els serveis d'unes de les perles amb més futur del futbol argentí.