Muntatge amb Joao Cancelo entrevistat després d'un partit de Champions League i un escut del Barça de fons

La solució del Barça per poder fitxar Joao Cancelo

El club català vol el portuguès en propietat però el Manchester City no ho posarà fàcil

El Barça va aconseguir la cessió de Joao Cancelo al mercat de fitxatges d'estiu passat. El club català pretenia que la cessió inclogués una opció de compra però el Manchester City no ho va acceptar. Si se'l vol quedar en propietat quan acabi aquesta temporada haurà de negociar amb el club anglès.

La situació econòmica del FC Barcelona continua sense ser bona i difícilment podrà pagar els 40 o 50 milions d'euros que demanaria el City. És per això que s'està parlant d'una possibilitat que podria acontentar totes les parts. És un intercanvi. Joao Cancelo es quedaria a Barcelona mentre Alejandro Balde aterraria a Manchester. Una informació que revela el diari Sport encara que no especifica si l'intercanvi seria directe o si algun dels dos clubs hauria d'afegir diners a l'operació.

Pèrdua de protagonisme d'Alejandro Balde

Xavi Hernández ha fet servir el portuguès al lateral esquerre en alguns partits abans de l'aturada nadalenca. Volia donar-li un toc d'atenció a un Alejandro Balde que ha baixat el rendiment en aquesta primera part de la temporada. Aquesta temporada només ha estat titular en el 72% dels partits, una xifra menor a la de la temporada passada quan es va convertir en l'amo i senyor de la banda esquerra. Per contra Joao Cancelo ha jugat pràcticament tot. 21 partits oficials, marcant 3 gols i realitzant 2 assistències. Molt bones xifres per a un defensa.

L'interès del Manchester City per Alejandro Balde no és nou i aquest estiu passat ja ho va intentar. Aleshores l'hispà dominicà es va negar però ara les coses podrien canviar.

Alejandro Balde has 99 Dribbling in real life. 🔥

Al Manchester City de Pep Guardiola, Balde podria encaixar bé pel seu estil de joc i versatilitat. Guardiola és conegut per la seva preferència per jugadors tècnicament hàbils i capaços d'adaptar-se a diferents rols tàctics, qualitats que Balde ha demostrat. A més, la joventut i el potencial el converteixen en una opció atractiva per al futur a llarg termini del City.

Balde té el pas lliure per a la titularitat al Manchester City. Pep Guardiola actualment només compta amb Sergio Gómez en aquesta posició i gairebé no compta per al de Santpedor. Passi el que passi, aquesta operació no seria imminent. Caldria esperar primer a final de temporada, que finalitzi la cessió de Cancelo al Barça i que el club català pugui analitzar què li convé més. La situació econòmica del conjunt blaugrana també serà clau per acabar de prendre una decisió.