Joao Felix atenent els mitjans de comunicació

Queixes d'aficionats del Barça amb Movistar+ després del partit contra l'Atlètic

És habitual que el canal Movistar+ rebi crítiques quan narra partits del Barça, siguin de futbol o de bàsquet

El partit entre el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid celebrat a l'Estadi Lluís Companys va acabar 1-0 amb un golàs de Joao Félix, que ho celebro amb magnificència, assenyalant-se l'escut i dirigint-se a l'afició matalàs. El portuguès va canviar el Civitas Metropolità pel Lluís Companys, el Cholo Simeone per Xavi Hernández i, de moment, està molt content i satisfet amb la decisió presa. El partit va tenir lloc el diumenge 3 de desembre a partir de les nou del vespre i va ser retransmès pel canal Movistar+.

La plataforma de pagament ha estat sovint objecte de crítiques per part dels aficionats blaugranes . Els culers consideren que els seus comentaristes no són imparcials i que ofereixen una visió esbiaixada sobre el partit que estan oferint. Unes crítiques que no només passen en partits de futbol sinó també de bàsquet, quan juga el Barça i el Reial Madrid, amb Amaya Valdemoro al micròfon.

Carlos Martíenez va pronunciar diversos comentaris que els aficionats del Barça els van entendre com un atac cap al club blaugrana i que es va posicionar a favor del conjunt blanc-i-vermell. " Jo crec que el trepitja Mario Hermoso després del copejament. Aquí ho veurem, molt clara, al costat del peu... Ja havia rematat Joao Félix". El problema és el “ja havia rematat”, justificant-se per no xiular penal a favor del Barça.

Els comentaris dirigits a Juanma Castaño no es van fer esperar. Comparen la seva persona amb els tertulians del Chiringuito, Josep Pedrerol, Tomás Roncero i companyia. Consideren que EsportsPlus+ és "El Chiringuito sense careta".

Altres comentaris relacionen el que ha passat amb el "madridisme sociològic" . En aquest sentit, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, davant les constants acusacions de la premsa madridista al Barça amb el "cas Negreira", ha titllat els mitjans de comunicació afins al madridisme com a "madridisme sociològic" .