Montage amb l'estadi Wanda Metropolitano, una ombra negra al centre, un cercle amb l'escut de l'Atlètic de Madrid a dalt a l'esquerra i un cercle difuminat a dalt a la dreta

L'Atlètic de Madrid vol un davanter pretès per mitja Europa

L'equip matalasser licitarà fort per un dels millors ariets de la Bundesliga

L'Atlètic de Madrid segueix amb la seva política d'aconseguir sortides beneficioses en l'àmbit econòmic i que li permetin invertir en la incorporació de futbolistes que li facin un salt de qualitat l'equip sense haver de malbaratar gaires diners.

La parcel·la atacant és una de les línies que preocupen el Cholo Simeone. Morata ha tingut un any molt irregular, mentre que Correa estaria més fora que dins del club i el futur incert de Memphis Depay , només Lino i Griezmann semblen les cartes més fiables per continuar la temporada que ve al club madrileny. Amb aquesta tessitura el club sondeja el mercat per aconseguir els serveis d'un davanter de garanties.

L'Atlètic a la licitació per Benjamin Sesko

El quadro matalasser s'ha fixat en un dels killers de la lliga alemanya aquesta temporada. L'actual futbolista del Leipzig està completant una temporada per emmarcar en què ha disputat 27 partits en què ha anotat 10 gols i ha donat 2 assistències .

Benjamin Šeško - Full Season Show - 2023ᴴᴰ

Sesko, és un davanter eslovè de 20 anys i amb un potencial molt gran. Actualment, té contracte amb el Leipzig fins al mes de juny de 2028 . La seva sortida no sembla gens fàcil ja que hi ha altres grans d'Europa interessats a aconseguir-ho.

Preu que rondaria els 40 milions d'euros

Fer-se amb l'ariet eslovè no serà gens fàcil, ja que segons el portal Transfermarkt el seu valor de mercat oscil·la al voltant dels 40 milions d'euros i que és una quantitat elevada perquè l'Atlètic de Madrid pugui fer front d'entrada. Una possible negociació i la predisposició del jugador podrien precipitar el traspàs al club matalasser.

Però l'Atlètic de Madrid no és l'únic equip que ha mostrat interès pel jove davanter eslovè . I és que des de la Premier equips com el Chelsea, Arsenal i Manchester United ho tindrien al seu radar, fet que es pogués veure temptat Sesko de jugar a un gran d'Europa i a la millor lliga del vell continent.

Bones capacitats per ocupar la posició de 9

Benjamin Sesko té una gran facilitat per veure porta, sent un ariet amb un gran olfacte golejador dins de l'àrea rival i una gran capacitat d'associació amb la resta dels davanters de l'equip. L'efectivitat de cara al gol de Sesko és molt alta, i veient la poca precisió que ha tingut en aquest aspecte Morata aquesta temporada, es valora l'opció Sesko com a garantia per millorar els registres golejadors de l'equip del Cholo Simeone.