Muntatge amb Joao Félix i una emoticona de diners a la cantonada superior esquerra

El preu prohibitiu que demanarà l'Atlètic de Madrid per Joao Félix

L'Atlètic de Madrid posa les coses difícils al Barça

Les bones actuacions de Joao Félix amb el FC Barcelona no passen desapercebudes per a l'Atlètic de Madrid, que ja pensa en números. 80 milions d'euros és el preu que han decidit col·locar pel jugador, de manera que avisen qualsevol equip interessat en els seus serveis quina és l'oferta mínima inicial. Amb el mercat d'hivern a tocar i una possible injecció econòmica gràcies al lusità, des del Civitas Metropolità ja pensen en el rèdit que obtindran per ell. Una injecció econòmica que, en tot cas, no arribaria fins a l'estiu ja que el contracte de cessió amb el Barça és vigent fins aleshores.

La cessió de Joao Félix està sortint relativament bé, encara que el portuguès també té dies dolents, en la línia de tot l'equip entrenat per Xavi Hernández. De fet, tant Diego Simeone com el portuguès semblen estar d'acord - dins de tots els desacords que tenen - que va ser el millor que els podia haver passat. Com es recorda, el jugador no acabava de trobar la seva posició a l'Atlètic de Madrid, a més que la mala relació amb el tècnic complicava la possibilitat que brillés i guanyés minuts.

Arran d'això i les seves declaracions explícites per voler jugar al FC Barcelona, és que es va concretar la seva cessió al conjunt blaugrana. "M'encantaria jugar al Barça. Ha estat sempre la meva primera opció i m'encantaria unir-me al Barça. Sempre ha estat el meu desig des que era un nen. Si això passa, seria un somni fet realitat per a mi", va ser el que va declarar fa temps decantant totes les possibilitats a favor dels dirigits per Xavi Hernández. Altres clubs mostraven interès en el futbolista, però finalment va decidir partir per al conjunt culer.

L'Atlètic de Madrid en espera d'ofertes pel portuguès

La decisió no podia haver estat millor. Joao Félix brilla a Barcelona i ha estat clau en alguns moments de la temporada. El portuguès ha marcat 6 gols i ha fet 3 assistències en 19 partits oficials amb la samarreta blaugrana. En aquest sentit, no només està convencent Xavi Hernández i companyia que la seva compra és una idea excel·lent, sinó que augmenta l'interès d'altres clubs que veuen en el portuguès un potencial increïble. L'Atlètic de Madrid ho vol aprofitar per demanar un preu prohibitiu. El Barça no està disposat a pagar 80 milions d'euros, tampoc 50. Utilitzarà la mateixa tàctica del conjunt matalasser amb Griezmann quan va aconseguir pagar només 20 milions d'euros al Barça aprofitant que el francès només volia jugar al Civitas Metropolità.

Per què el Joao Félix de l'Atlètic no té res a veure amb el del Barça?

João Félix, des de la seva arribada al FC Barcelona, ha demostrat una fàcil adaptació a l'estil de joc de l'equip, cosa que contrasta amb la seva experiència a l'Atlètic de Madrid. El futbolista portuguès ha expressat obertament la seva preferència per l'estil de joc del Futbol Club Barcelona, afirmant que tant ell com altres jugadors prefereixen un joc més ofensiu i amb més temps de possessió en atac. Aquesta declaració reflecteix una diferència clara amb l'enfocament més defensiu i tàctic de l'entrenador de l'Atlètic, Diego Simeone.

Al Barça, João Félix ha trobat un entorn que s'alinea millor amb les seves habilitats i estil de joc. S'ha pogut integrar en un sistema que prioritza la possessió de la pilota i un joc ràpid i fluid, característic de l'equip català. Aquest enfocament us ha permès expressar millor les vostres habilitats, com la vostra capacitat per crear oportunitats i contribuir al joc ofensiu de l'equip. A més, el seu rendiment al camp s'ha vist reflectit en les seves contribucions golejadores i assistències, cosa que indica que se sent més còmode i efectiu en el sistema de joc que proposa el club català. La combinació d'un ambient d'equip positiu i un estil de joc que s'adapta millor a les seves característiques ha resultat una millora notable en el rendiment en comparació de la seva etapa a l'Atlètic de Madrid.