Carlos Martin renovacio

L'Atlètic de Madrid anuncia l'ampliació de contracte de Carlos Martín

El futbolista madrileny seguirà vinculat amb l'entitat matalassera. N'expliquem tots els detalls

L'Atlètic de Madrid ha anunciat aquesta tarda la renovació del jugador del planter Carlos Martín fins a la temporada 2029. El club matalasser va oficialitzar l'acord a les seves xarxes socials, en el que és el primer gran contracte que signa el davanter. L'atacant es va mostrar molt feliç per ampliar l'enllaç amb l'equip de què és aficionat.

Després de la seva brillant cessió al Mirandés, on va anotar 15 gols en 40 partits a Segona Divisió, Carlos acapara elogis. La web de l'equip matalasser destaca que Carlos Martín va ser peça clau en els ascensos a 2a RFEF i 1a RFEF. Ara el seu futur és al primer equip i serà Simeone qui prengui la decisió final sobre el seu futur.

Format al planter matalasser

La confiança en ell és total, encara que s'estudiarà quina opció és la millor perquè segueixi desenvolupant la seva carrera. Té més de 10 ofertes de Primera Divisió, segons ha informat el periodista Rubén Uría al seu canal de Twitch. Primer farà la pretemporada amb Simeone i si l'argentí ho creu necessari, escoltarà una de les tantes propostes que té.

Carlitos
Antonio López amb Carlos Martín | XCatalunya

Carlos Martín es va formar al planter matalàs, arribant el 2008 amb només sis anys. Al primer equip ja ha fet el seu debut, va ser en un partit al Metropolità davant l'Osasuna. Ha jugat quatre partits sota el comandament del tècnic argentí a l'Atlètic de Madrid.

Interessa més de 10 equips de Primera

La seva experiència al Mirandés no va poder ser millor, va aprendre com funciona una dura categoria i va ser un dels golejadors. Amb Alessio Lisci va jugar tant de davanter com de segon punta, en funció del rival. Ha atret tota mena d'interessos, d'equips com el València, el Rayo, el Getafe, l'Espanyol, el Valladolid.

Un dels equips que més fort va per ell és el Deportivo Alabès, un club amb què els madrilenys solen enviar cedits. Allà hi haurà el seu gran amic Giuliano Simeone, una de les raons que acosten a Vitòria.

Carlos Martín és un davanter molt ràpid, amb bon un contra un, fort en el joc aeri i lluitador. Guanya d'esquena, obre buits als seus companys, té una bona passada curta i li agrada pressionar en atac.

Al Mirandés ha après a patir

Pot jugar tant de centre davanter com de mitjapunta i per les dues bandes. És un incordi, té recursos tècnics d'alt nivell, com s'ha pogut veure en aquesta cessió al Mirandés, inventant-se gols de taló i de ratolí d'àrea.

El seu pas per Miranda l'ha enfortit, igual que Rodrigo Riquelme i Sergio Camello, dos dels cedits recentment a l'equip burgalès.

Després de rebre la garrotada de no anar als Jocs Olímpics, en aquesta pretemporada amb l'Atlètic, ho té tot per demostrar la seva vàlua.