Joao Cancelo, jugador del Barça

Amenaces a Joao Cancelo

El lateral portuguès lamenta l'actitud d'alguns aficionats

Que Joao Cancelo va estar a un baix nivell en el partit contra el PSG ho sap fins a ell mateix. Es va mostrar incòmode sobre el verd i va protagonitzar algun error d'alta envergadura que va damnificar el seu equip. Per exemple, va perdre la marca de Dembélé al primer gol dels parisencs i després va cometre un penal infantil.

Amb tot, encara que al principi de curs va mostrar un nivell esplèndid, Joao Cancelo fa diversos mesos que està lluny de la seva millor versió. I entre la parròquia blaugrana s'ha començat a generar un rum-rum que, en algun cas, ha sobrepassat els límits de la tolerància.

Tant és així que, de fet, el defensor lusità, en una entrevista a ESPN, ha confessat que ha arribat a rebre fins i tot amenaces de mort cap a la seva filla. "Hi ha comentaris a Instagram que desitgen la mort a la meva filla que ha de néixer. Això no m'ho diuen a la cara, segur, perquè tindrem problemes", va reconèixer.

Joao Cancelo accepta les crítiques

Després del seu fluix partit davant del PSG, el lusità va rebre infinitat de comentaris crítics. Algun transcendien el camp esportiu i ja tocaven temes personals del futbolista. I això, per descomptat, no li ha assegut gens bé Joao Cancelo.

Així ho expliicava el jugador del Barça: “Ofenen la meva dona, la meva filla que està per néixer, el meu nadó. Avui el món és cruel i cal saber viure amb això. Desitjar la mort a un nadó és una cosa molt greu. Que em critiquin com a jugador com va fer Ferdinand, però que no parlin de la meva família.

Res més lluny de la realitat, Joao Cancelo és conscient que la seva actuació sobre el verd mereix judicis crítics. Sempre ha estat un tipus molt autoexigent: “Vaig fer un penal infantili accepto les crítiques. Aquella nit no vaig dormir. No vaig poder perquè teníem la il·lusió d'arribar lluny. la meva feina bé", va afegir.

La temporada de Joao Cancelo

Com dèiem, el nivell del portuguès ha baixat les últimes jornades, encara que al principi de curs va ser extraordinari. En total, ja ha disputat 35 partits com a blaugrana, amb un saldo a favor seu de quatre gols i quatre assistències més. Ha complert totes i cadascuna de les tasques que li ha recomanat Xavi Hernández.

Tot i que la seva posició natural és la de lateral dret, ara, amb la greu lesió d'Alejandro Balde, s'ha hagut de desplaçar al flanc esquerrà. La seva cessió s'acaba el 30 de juny i el seu futur és encara una incògnita.