Muntatge amb el camp de l'Alcoraz amb una ombra negra al centre i l'escut de l'Osca a dalt a l'esquerra

Així tancarà l'Osca el seu primer fitxatge per a la temporada que ve

La cessió d'un dels principals davanters estaria molt a prop de ser traspassat

L'Osca està implicat en la baralla per eludir els llocs de descens. Els oscencs estan, ara mateix, 8 punts per sobre de l'Albacete que marca la zona de crema. Els pupils d'Antonio Hidalgo encadenen una molt bona ratxa de 10 partits consecutius sense conèixer la derrota, i això els ha permès viure en zona més tranquil·la de la taula classificatòria.

Davant d'aquesta conjuntura, el quadro aragonès està fent números de cara a la temporada que ve, ia mirar de retenir els seus jugadors més importants que els permetin seguir competint un any més a la Lliga Hypermotion. I això passa, en bona mesura, per assegurar un davanter cedit pel Reial Oviedo.

Tancar el fitxatge de Samuel Obeng

L'ariet ghanès de l'Osca, cedit pel Reial Oviedo, porta 6 gols en lliga i en l'acord amb el club d'Oviedo es preveu que, si arriba a la xifra de 10 gols anotats, l'Osca abonarà 750.000 per aconseguir el jugador. Segons informa @sportaragon_com en cas de no arribar a aquesta xifra la quantitat a abonar al club asturià seria de 450.000 euros .

Samuel Obeng (2013/2021)

El repte no és complicat, ja que els registres del punta ghanès no apunten a l'optimisme per al Reial Oviedo, que espera percebre la quantitat més elevat pel jugador africà. Però de moment, en 30 partits disputats només ha arribat a assolir la xifra de 6 gols.

Amb tot plegat, a priori el repte sembla important. I és que seria fer quatre gols en nou partits. O el que és el mateix, elevar la ràtio golejadora d'un gol cada cinc partits a un gol cada dos partits i mig. El que representaria doblar la mitjana realitzadora que porta fins ara. Segur que més d'un estarà desitjant que destapi la seva eficàcia anotadora i el club pugui ingressar un bon pic el proper estiu. A Oviedo es fregarien les mans amb la consecució d'aquests 10 gols que li donarien un ingrés extra al club asturià .

Samuel Obeng es convertiria en el primer fitxatge de l'Osca per a la temporada 2024/2025

Si no passa res inesperat, Samuel Obeng es convertirà en el primer fitxatge de l'Osca per a la temporada que ve . A Obeng li ha vingut molt bé l'arribada a aquest mercat d'hivern d'Elady Zorrilla que va arribar cedit del Tenerife i que ha aconseguit que l'equip no tingui tanta dependència d'Obeng, alhora que el pot nodrir de bones passades perquè el davanter ghanès segueixi incrementant el seu compte golejador a les jornades que queden i, definitivament, l'Osca acabi abonant els 750.000 euros al Reial Oviedo per aconseguir els serveis del davanter.