Muntatge amb una imatge de Wafa Marsi, Jordi Basté i Sílvia Orriols

Wafa o la veritat sencera

No és la primera vegada que els periodistes woke fan el ridícul entrevistant el pitjor de cada casa

El dia 15 de maig de 2024, tres dies després de les eleccions, Jordi Basté va entrevistar Wafa Marsi, exmediadora social de Ripoll que coneixia molt bé els terroristes que van perpetrar l’atemptat del 17-A… Ella i 30 persones més han estat arrestades per tràfic de drogues, tinença il·legal d’armes i pertinença a organització criminal.

Al xalet que ella té llogat a Moià hi han trobat més d’una tona (1.343 kg) d’haixix, un subfusell i una pistola. També té al seu nom un Seat Ateca amb el qual es movien uns narcotraficants de Manlleu. Ja tenia antecendents per estafa i robatori a un home gran a qui cuidava sa mare.

Aquesta sarraïna, exemple d’integració social, ha sigut portaveu mediàtica del proislamisme woki multiculti nostrat. Fou entrevistada al FAQS de TV3 i al programa El Intermedio de La Sexta. A l’entrevista que li va fer en Basté va arribar a dir que “Aliança Catalana torna al discurs de la raça ària” (sic), fent una Reductio Ad Hitlerum aberrant i delictiva.

També va afirmar que Sílvia Orriols deia “mitges veritats”… Tres hores després de publicar a la web de RAC1 el titular de la “raça ària” van haver de canviar-lo per una altre que deia “Em preocupa què fem malament per crear aquest odi”

Al llibre “Fenomen Orriols” dedico dues pàgines a aquest affaire tan deplorable en el qual l’artilleria mediàtica antiorriolista va assolir el deliri difamatori. La banalització del feixisme, l’acusació de nazisme, ha esdevingut malauradament una constant durant la campanya, una manera de practicar la cultura de la cancel·lació de l’adversari per tal d’evitar el debat.

El famós “cordó sanitari” només demostra por a les idees discrepants, una manca absoluta de fair play, l’evidència d’una “democràcia” fake. Ara ja tenim la veritat sencera de la Wafa Marsi: pertany, presumptament, a una banda criminal. Ara ja sabem, Wafa, què fas malament per a crear aquest odi, aquesta islamofòbia. Tu i els teus.

Els que van atemptar el 17-A. Els que trafiquen amb droga. Els que delinqueixen cada dia als nostres carrers. Els que s’aprofiten dels subsidis. Els que volen imposar-nos la Xaria.

La veritat sencera és que tu, Wafa, no tens cap mena d’autoritat per a opinar sobre una catalana honrada, treballadora, valenta, lluitadora, demòcrata, com la Sílvia Orriols. A la presó potser et planteges de tornar al Marroc, on les dones són lliures, tenen armes i poden traficar amb droga sense problemes. La veritat sencera és la que és. Les mentides tenen les cames molt curtes.