Imatge en blanc i negre d'una banda de música en acció, amb diversos membres tocant instruments i cantant, amb un disseny gràfic de línies blanques i el nom “TRASTOCAN” al centre.

Trastörn – El punk portat al límit

Trastörn és un experimentat grup de Punk Crust de Barcelona

Trastörn es va formar l'any 2020 amb Calvin (veu), Ferruts (guitarra), Dani GG (baix) i Llorenç (bateria). Comencem. Quins són els vostres orígens?

TRASTÖRN neix de les cendres d'ÖBNI després de gairebé 20 anys d'haver-ho deixat. Cap al 2017' es varen retrobar Chiko (guitarra) i Dani GG (baix) i comencen a tocar de nou (només baix i guitarra) temes que mai s'havien gravat amb ÖBNI. En Dani volia formar una banda, així que engresca al Llorenç, vell conegut de tots dos dels antics locals d'assaig de Poblenou "Indarra" i bateria de la banda de Trash tècnic anomenada ANTROPOPHOBIA de finals dels noranta'. Un cop reunits tots 3, en Chiko decideix no continuar tocant i contacten amb el Ferran (guitarra), amic d'en Dani des de l'EGB. La idea original de continuar creant temes d-beat es manté, però amb arrengaments una mica més elaborats. Assajant durant tres anys busquem cantant fins que apareix el Calvin, cantant d'un grup de covers de clàssics del Hardcore/punk. El Ferran mai havia tocat aquest tipus de gènere, però a finals del 80' ja havia sigut guitarrista d'ENJU i EMBRIÓ i des del 2000 fins al 2014 va ser el baixista de PASTORA, grup fundat pels fills del Pau Riba. El Llorenç és professor de bateria i el Ferran és tècnic de so en una conegudíssima sala emblemàtica de Barcelona.

Text
Trastörn | Trastörn

Com esteu entre vosaltres, teniu discrepàncies? 

La relació entre els components de TRASTÖRN és notable amb lleugeríssimes discrepàncies sense transcendències. En definitiva, entranyable. Considerem que la música pot arribar a filtrar-se a la pell de tothom i que sense ella les nostres vides serien al fang. El nostre estil vindria a ser una eina per canalitzar l'enuig que ens provoquen les injustícies. Pensem que actualment a Catalunya i en general arreu, predominen una sèrie d'estils banals on no es té en compte el talent i on s'ha perdut l'esperit melòman. Probablement és una qüestió generacional, però no ho podem evitar.

Moltes gràcies, us desitgem molts èxits, i sobretot que mai perdeu les ganes i la il·lusió

EL PUNK NO MOR MAI. TRASTÖRN té dues gravacions: - la primera conté onze temes gravats el 2019. - i una segona de cinc temes (aquesta ja editada amb veu) enregistrada fa gairebé un any. Les influències musicals van des de Black Sabbath a Raw Noise, passant per un munt de bandes. Cançons: - Obeir (feat.Trastörn). - La cacera (feat.Trastörn). - Un petó de la meva destral (feat.Trastörn). - La crida (feat.Trastörn). - La majoria silenciosa (feat.Trastörn) Podeu escoltar i adquirir els seus CDs a: https://open.spotify.com/album/3Ol3bsMcRmOShkV0f9flyHhttps://music.apple.com/pe/album/obe%C3%AFr-ep/1725082969

La cacera (feat.Trastörn)