Muntatge amb imatge d'un estanc de fons. En primer terme, una noia amb cara de sospitar d'alguna cosa

L'estranya dada del sorteig de la Grossa de Cap d'Any que fa sospitar a molts

No és la primera vegada que les xarxes bullen per una cosa que passa al sorteig

Només hi ha dues persones que tenen el número premiat de la Grossa de Cap d'Any, el 08702: una que la va comprar per la finestreta a l'estanc del carrer Ramon Llull de Sant Boi de Llobregat, i una altra que la va agafar per Internet. Així, el número premiat de la Grossa ha repartit 400.000 euros, molt menys que el segon premi, el 50913 , amb 18 bitllets venuts i un total de 1.170.000 euros guanyats a Barcelona, ​​Hospitalet de Llobregat i Sant Pere de Ribes.

El fet que només hi hagi dos premiats ha estat força comentat i demostra que aquesta loteria no acaba d'arrencar. Alguns fins i tot han vist teories més conspiratives. Pitjor va ser fa anys quan ningú no havia comprat el número premiat. Des de llavors Loteries de Catalunya va decidir emetre un nombre mínim de dècims per cada número i així evitar la mateixa situació.

Altres premis

Del segon, que més ha repartit, 975.000 euros, n'ha estat Gemma Espiga, d'un estanc de l'Eixample, que només fa sis mesos que regenta el local i en va vendre 15 bitllets. El tercer premi ha repartit 1,5 milions, tot el possible, ja que s'han venut tots els bitllets del 01411. El tercer premi de la Grossa de Cap d'Any s'ha distribuït a Sant Vicenç dels Horts, Salt, Calaf, Badalona i Molins de Rei.

Els quarts premis van repartir 310.000 euros, amb 31 bitllets venuts a Agramunt, Manresa i per Internet; mentre que els cinquens, amb 72 guanyadors, n'han repartit 360.000 a Vilafranca, Hospitalet, Roses, Terrassa, Puig-Reig i Parets del Vallès. A banda dels premis principals, es mantenen els premis en les terminacions dels vuit números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com els números anterior i posterior a cadascun. També es reintegraran tots els bitllets acabats a la darrera xifra del primer premi.

Així mateix, aquest diumenge s'ha sortejat la Dooble, que també ha donat el primer premi a Sant Boi de Llobregat. L´Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat de Sant Boi ha repartit un milió d´euros amb el primer premi de la Dooble, l´alternativa catalana a les participacions de Nadal.

El número afortunat ha estat el 08830. Els dos segons premis, valorats amb 250.000 euros cadascun, han estat el 68943 i 16913, i han recaigut al Club Handbol Móra la Nova ia la Penya Barcelonista de Vidreres. Els tercers premis, de 100.000 euros cadascun, han estat pels números 17520, 03547 i 25478. Les entitats afortunades han estat l'ANC Cerdanya, el Futbol Club Oló i l'Associació Armats de Mataró.