Sílvia Orriols atenent els periodistes d'ACN

Manifestació d'un grup comunista contra Sílvia Orriols: Seguidors d'AC reaccionen

La batllesa no s'atura davant les pressions de grups woke

El 28 de maig passat es van celebrar eleccions municipals a la localitat de Ripoll va saltar la sorpresa (o no). Sílvia Orriols es convertia en alcaldessa després d'aconseguir sis regidors d'un total de 17. Aliança Catalana no tenia la majoria absoluta del ple, establerta als 9. No obstant, els partits de l'oposició no es van posar d'acord per impedir-ne l'alcaldia i l'abstenció de Junts per Ripoll, liderat per Manoli Vega, va ser determinant perquè Orriols aconseguís la batllia.

Des de llavors, la seva alcaldia ha fet parlar molt. La seva gestió del municipi no deixa ningú indiferent. Mentre l'esquerra de lliri a una mà i bandera palestina a l'altra critica les seves mesures antiimmigració, hi ha un corrent cada vegada més gran de catalans que n'aprova la gestió i que aplaudeix les noves polítiques que intenten acabar amb l'efecte crida. En aquest sentit, l'oposició amenaça amb una moció de censura que no s'ha concretat i que és difícil que passi si segueixen les discrepàncies entre Junts i ERC de la capital del Ripollès.

Associacions comunistes i representatives de l'esquerra progre han convocat una manifestació contra Orriols, que tindrà lloc el proper 9 de febrer a les 18h del vespre a la Plaça de la Lira d'aquesta localitat catalana. "Contra l'ascens del feixisme, en suport a la resistència Palestina" , diu el lema de la convocatòria.

Diversos usuaris de xarxes socials, seguidors de la política independentista, han demanat als seus partidaris que li donin suport davant un discurs d'odi de l'esquerra i que pretén silenciar la seva posició, plenament democràtica. La mateixa usuària descriu el públic que assistirà a aquesta concentració.

Composició del ple de Ripoll

Dels 17 regidors que formen part de l'Ajuntament, 6 pertanyen a Aliança Catalana, mentre que 3 són de Junts per Ripoll, liderats per Manoli Vega. 3 més són per a ERC, 2 per al PSOE, 2 per a la CUP i 1 per a un partit independent anomenat Som-hi Ripoll.

Salt de Sílvia Orriols a la política nacional

Cada cop són més els catalans que aposten perquè l'actual alcaldessa de Ripoll deixi la política municipal i faci el salt al Parlament de Catalunya. Orriols no para de créixer a Twitter i el seu discurs ha calat a la població. Consideren que la seva valentia i la seva gosadia són els valors que una Catalunya necessita davant del discurs bonista i preocupant de Pere Aragonés.