Muntatge amb una imatge de l'advocada Marina Medvin a primer terme i de fons una imatge a favor de la independència de Catalunya

Qui és la prestigiosa advocada d'Estats Units que dóna suport a la independència?

La seva piulada a favor de la llibertat del poble català s'ha fet viral i ja té gairebé mig milió de visualitzacions

El reconeixement de Palestina per part de l'Estat espanyol ha aixecat molta polseguera. Pedro Sánchez ha rebut la felicitació de Hamas i altres organitzacions. La reacció d'Israel ha estat ràpida i contundent, trencant relacions diplomàtiques amb Espanya i avisant de més conseqüències en un futur proper. A casa nostra, polítics com Gabriel Rufián - desaparegut des de la patacada del 12M - han celebrat la decisió i han dit que encara s'ha d'anar més lluny.

Cap dels polítics processistes s'ha posat al costat d'Israel, deixant passar una oportunitat d'or per a que el país hebreu reconegui Catalunya. Sí ho ha fet Sílvia Orriols. La diputada i líder d'Aliança Catalana ha escrit vàries piulades donant el seu suport a Israel i censurant la decisió de Pedro Sánchez. Un suport a Israel que molts independentistes també han enviat a través de xarxes socials.

L'advocada nord-americana Marina Medvin ha volgut donar suport a la causa catalana amb una piulada demanant la llibertat de Catalunya.

Qui és Marina Medvin?

Marina Medvin és una advocada de defensa criminal nord-americana i columnista, coneguda per la seva tasca en casos de gran notorietat, incloent la defensa d'alguns acusats relacionats amb l'atac al Capitoli del 6 de gener de 2021. Nascuda a Alexandria, Virgínia, Medvin té un grau en ciències per la Universitat Estatal de Pennsilvània i un doctorat en dret per la Facultat de Dret Antonin Scalia de la Universitat George Mason. Ha escrit per a mitjans com Townhall i Forbes, i és descrita com una "conservadora incendiària" segons Politico.

Marina Medvin Explains Why Moving the January 6th Trials Out of Washington D.C. Is Necessary





Aquesta visió no només apunta a una qüestió de coherència en política exterior, sinó també a una crítica més àmplia sobre com els estats gestionen les seves polítiques d'autodeterminació

Argumenta que la mateixa lògica que Espanya aplica per a Palestina hauria d'aplicar-se a Catalunya, defensant així el dret dels catalans a decidir el seu propi futur.