El músic Arnau Tordera sobre un escenari

L'anunci d''Obeses' que els seus fans estaven esperant

El grup liderat per Arnau Tordera ha emès un comunicat

El grup de pop-rock Obeses ha anunciat aquest dimarts que el 29 de juny del 2024 presentarà un nou disc d'estudi en un concert a la sala Paral·lel 62 de Barcelona. Gairebé sis anys després de la publicació de l'últim treball, el quartet contemporani ha explicat que oferirà el sisè compacte d'estudi que se suma als cinc actuals ia l'enregistrament del concert al Teatre L'Atlàntida de Vic el 2020.

En un comunicat han explicat que l'anunci acaba amb un període "d'incertesa" en què la banda ha travessat "alts i baixos" com la pandèmia o la mort del representant del grup Sente Fontestad. "El quartet reafirma el seu compromís indiscutible amb la música i la voluntat de seguir sobresortint en aquesta disciplina", van exposar.

El grup també ha anunciat una gira per donar a conèixer el nou disc. "El proper any la banda celebrarà els seus catorze anys sobre els escenaris amb una carrera que s'ha anat solidificant disc rere disc i concert rere concert i que ha anat convertint Obeses en un projecte tan singular com essencial a la història de la música catalana", van assegurar. Les entrades pel concert de presentació del nou disc ja estan a la venda.

Arnau Tordera, el membre més carismàtic del grup

Arnau Tordera és àmpliament reconegut pel seu lideratge al grup musical Obeses. Llicenciat en Filosofia i format en música tant a l'Escola Superior de Música de Catalunya com al Taller de Músics de Barcelona, Tordera ha destacat com a cantant, guitarrista i compositor. Amb Obeses, ha llançat diversos discos i ha rebut premis com el Rotllana i el Capital de la Sardana. La seva obra "La gata perduda" al Gran Teatre del Liceu ha estat una fita, rebent múltiples reconeixements.