Selecció de pel·lícules de Netflix

La sensació de Netflix: Pel·lícula bèl·lica líder en audiència

1917 és la pel·lícula més vista del moment

Les pel·lícules bèl·liques sempre tenen més audiència que altres gèneres. Als espectadors els agrada l'acció i les interpretacions a escenaris de guerra. Això explica que la pel·lícula 1917 sigui una de les més vistes del moment a Netflix . Va ser nominada a millor pel·lícula als Premis Oscar 2020. Va aparèixer als cinemes el 2019 i aviat va aconseguir 10 nominacions en diferents premis, amb tres estàtues: millor fotografia, millor so i millors efectes visuals.

A diferència d'altres pel·lícules, aquest film està rodat en pla seqüència. Això vol dir que no té talls entre seqüències, una cosa gairebé inèdita al cinema, ja que en totes les pel·lícules apareixen talls d'aquest tipus. Els talls que hi apareixen són de manera molt dissimulada i subtil, gairebé imperceptible per a l'espectador. Està ubicada a la Primera Guerra Mundial i narra la vida de dos joves soldats britànics interpretats per George Mackay i per Dean-Charles Chapman . El seu objectiu és lliurar un missatge que ha d'evitar una matança de soldats aliats. Hauran de creuar territori enemic per aconseguir-ho i estaran tota la pel·lícula en perill, mantenint en tensió l'espectador.

Repartiment i direcció

La pel·lícula 1917 té un repartiment increïble amb grans actors com George MacKay. Mark Strong, Colin Firth, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Daniel Mays, Justin Edwards, Andrew Scott i Gerran Howell. El director de la pel·lícula és Sam Mendes. És un cineasta que va començar a treballar a finals dels anys 90 fent grans obres. El 2000 va aconseguir estatueta a millor director pel drama existencialista American Beauty. Després va crear altres pel·lícules com Camí a la perdició, Jarhead, Revolutionary Road.

1917 – Tráiler Oficial (Universal Pictures) HD