Sílvia Orriols fi rmant un llibre

Llibertat contra l'islam

Analitzem si les paraules llibertat i islam són compatibles

Islam significa submissió. Submissió és sotmetiment, rendició, obediència, esclavatge, renunciar a la teva llibertat. El creient islàmic està sotmès a un ésser superior i a un text sagrat que dicta unes lleis o manaments, com acostuma a passar a les religions. El problema principal de l'islam és que encara no ha separat l'esfera pública (política) de la privada (religió), com han fet altres creences, donant pas a societats laiques o aconfessionals.

L'islam suposa una reculada de segles perquè implica que els manaments religiosos s'han d'aplicar a la societat actual. És la Xaria, la llei canònica de l'islam que regula el conjunt d'activitats públiques i privades que tot fidel musulmà ha de practicar. D'aquesta manera, la llei islàmica defineix els objectius morals de la comunitat i el seu modus vivendi.

Es tracta d'una teocràcia que xoca de totes totes contra la democràcia occidental. Existeixen diverses interpretacions de la Xaria, algunes de caire fonamentalista que atempten clarament contra el drets humans. El TEDH (Tribunal Europeu de Drets Humans) va dictaminar que algunes de les pràctiques de la Xaria "són incompatibles amb els principis fonamentals de la democràcia, ja que principis com el pluralisme polític i les llibertats publiques no hi tenen cabuda" (Sentència 13 de febrer de 2003)

Recordem que la  Sílvia Orriols fou multada amb 10.001 euros pel departament d'igualtat i feminismes, Tània Verge  per dir el mateix que va dir fa 20 anys el TEDH, que l'islam és incompatible amb els valors occidentals.

Hi ha molt en joc

Ens hi estem jugant molt, per no dir tot, tot el que hem aconseguit com a societat avançada i progressista aquests darrers segles. Hi ha coses inadmissibles, des de la imposició de vestimentes denigrants per la dona fins a la discriminació de les orientacions sexuals, sense oblidar aberracions barbàriques com la flagel·lació, la lapidació, l'amputació de membres, la decapitació, el terrorisme, la Gihad (guerra santa), les fàtues, etc.

Sobta que alguns esquerranosos intentin defensar lo indefensable, dient que l'islam és compatible amb la democràcia, els drets humans, l'alliberament feminista, els drets LGBT+, la llibertat de pensament... Quan els fets demostren que una bona part dels països islàmics són teocràcies en les quals la Xaria determina la legislació. La controvèrsia la tenim ara mateix al centre d'Europa i a casa nostra. La invasió immigratòria que ha sofert el vell continent posa en perill les grans conquestes de la revolució moderna. Ni volem tornar a l'edat mitjana ni estem disposats a renunciar als nostres valors.

La importància de la llibertat

El valor suprem és la Liberty, la llibertat civil dels ciutadans, la llibertat (freedom) de viure com tu vols i anar on tu vulguis. La torxa de la Llibertat guiant el Poble (quadre de Delacroix) i de l'estàtua més icònica de NYC (Liberty Enlightening the World) no pot ser sufocada per una colla de bàrbars degollaxais que ens odien perquè som "cafres" (infidels). Aquest és un moment crucial. No podem badar.

Repeteixo: ens ho juguem TOT. Hem de salvar Catalunya i Europa, però per damunt de tot hem de salvar la nostra preuada llibertat. Perquè què som, si no som lliures? Quin futur ens espera si s'imposa l'islam? No ho podem permetre de cap de les maneres. O ara o mai. Via fora els adormits!