Gemma, venedora d'un segon premi de La Grossa

El premi que ha donat la Gemma sis mesos després d'obrir el negoci

Gemma assegura sentir-se molt feliç pel premi que ha donat

Un estanc del carrer Comte d'Urgell de l'Eixample ha venut 15 dels bitllets del 50913, el segon premi de la Grossa de Cap d'Any. Cada número està dotat de 65.000 euros. En total, 975.000 €. La propietària de l'establiment, Gemma Espiga, fa només sis mesos que ha engegat el negoci i aquest migdia, visiblement emocionada, encara no es creia que fos ella l'afortunada.

Tot i que no sap a qui va vendre els números premiats, va comentar que la majoria dels seus clients són del barri. "Fa molt poc que sóc aquí i poder repartir alegria al barri em fa molt feliç", ha exclamat. Desenes de veïns s'han acostat a felicitar-la i també ho ha fet la mateixa Grossa en persona. Els diumenges sol descansar, però avui Gemma ha decidit aixecar la persiana.

"Són dies especials, per festes", ha comentat. Una decisió, va admetre, que ha estat més que encertada, perquè així ha pogut compartir amb veïns i amics l'alegria de repartir gairebé un milió d'euros. Tot i que estava seguint el sorteig, durant l'anunci del segon premi tenia clientela i no es va assabentar de la notícia fins que va començar a rebre trucades dels mitjans de comunicació.

La propietària ha explicat que fa més d'un mes que va vendre les 15 butlletes, d'un número que es va "vendre molt bé". Bona part dels afortunats, ha comentat, són veïns que vénen a comprar tabac i se n'emportaven un número. "Són gent treballadora i els anirà molt bé", va assegurar. No només família, veïns i amics s'han apropiat fins al carrer del Comte d'Urgell 91: també Grossa ha marxat ràpidament dels estudis de Sant Joan Despí per felicitar la Gemma en persona. Ha estat en aquest moment que s'ha realitzat la tradicional obertura i ruixat de cava per celebrar el premi.

Els premis de la Grossa

La loteria "La Grossa de Cap d'Any 2023" a Catalunya va atorgar diversos premis. El premi major, valorat en 200.000 euros per desè, va ser guanyat pel número 08702. El segon premi, que oferia 65.000 euros per desè, el va obtenir el número 50913. El tercer premi, de 30.000 euros per desè, va correspondre al número 01411.

A més, hi va haver dos quarts premis, cadascun valorat en 10.000 euros per desè, guanyats pels números 08300 i 80243. També es van atorgar tres cinquens premis, amb 5.000 euros per desè, als números 34975, 39639 i 04501.

El primer premi es va vendre a Sant Boi de Llobregat, encara que només 1 bitllet, i també a través de venda en línia encara que també una butlleta. Altres premis es van distribuir a diverses localitats, incloent-hi Roses, Terrassa, Puig-Reig, Parets del Vallès, Vilafranca del Penedès, L'Hospitalet, Manresa, Agramunt, Sant Vicenç dels Horts, Salt, Calaf, Badalona i Molins de Rei, així com a Barcelona i Roquetes.