Sílvia Orriols a Ripoll

'Fenomen Orriols': El primer llibre sobre la batllessa de Ripoll

El llibre es pot trobar a Internet i les vendes s'han disparat

'Fenomen Orriols, la nova política'. Així es titula el nou llibre dedicat a la Batllessa de Ripoll i diputada al Parlament de Catalunya. L'autor és l'activista Vogelfrei Cat, àmpliament conegut a les xarxes socials. Fa temps que estudia el fenomen d'Aliança Catalana i com el naixement d'aquest partit polític influirà en la política del Principat .

A Ripoll, la formació independentista va ser el partit més votat a les anteriors eleccions municipals i governen la batllia amb 6 regidors. Al Parlament, el partit aliat va aconseguir 2 diputats (per Girona i per Lleida) i es va quedar molt a prop, a 2.000 vots, d'entrar amb 3 escons més a les comarques de Barcelona.

Vogelfrei Cat està veient com el llibre és un èxit. Lògicament no es pot trobar a totes les llibreries, ja que el veto i la censura de la societat catalana és evident. Es pot adquirir a Internet i, especialment, a la web d'Amazon. Ara com ara és el llibre més venut de la secció de política, en castellà i en català, per davant del llibre del president argentí Javier Milei. El preu és de 22,95 euros, iva inclòs.

Captura amazon llibres més venuts
Captura llibres més venuts | Amazon

Capítols del llibre

El llibre repassa la vida personal i política de Sílvia Orriols . Els seus inicis a l'activisme, present i futur. Narra els problemes de censura que ha tingut i continua tenint, sense un altaveu mediàtic que difongui el missatge.

Cap. 1: De Xirinacs a Cardona
Cap. 2: Batllessa de Ripoll
Cap. 3: Catapulta Mediàtica
Cap. 4: Cacera de Bruixes
Cap. 5: Assalt al Parlament
Cap. 6: Què és l'Orriolisme
Cap. 7: Llavor de Futur

El llibre està pensat per a seguidors de Sílvia Orriols, que comparteixen opinions, però també per a aquells catalans que dubten sobre la nova política per culpa del missatge difós pels mitjans de comunicació tradicionals i subvencionats. El llibre pretén desemmascarar totes aquestes veus interessades i agraïdes i analitza què pot passar en un futur no gaire llunyà.

Reacció de la protagonista

Sílvia Orriols s'ha fet ressò de l'existència del llibre i s'ha mostrat molt sorpresa: “Si fa 4 anys m'haguessin dit que escriurien un llibre sobre mi, m'hauria començat a riure... Però ho han fet”.

VogelfreiCat. Qui és?

Aquest no és el primer o únic llibre editat per VogelfreiCat. Es defineix com a lliurepensador, lletraferit, ciberactivista, independentista, antiglobalista, dissident del relat oficial, censurat i proscrit. És habitual veure fils de Twitter i reflexions als seus perfils oficials. Ha escrit i publicat 5 llibres i en seguirà escrivint molts més.