Muntatge amb una imatge de Pere Aragonès a una roda de premsa. A dalt a esquerra i dreta respectivament i dins d'un cercle, Laia Estrada i Jéssica Albiach

L'estratègia processista contra les veus patriòtiques

S'acosten les eleccions i la maquinària autonomista no s'atura

Ja ha començat la presa de pèl anomenada eleccions autonòmiques. És trist veure com hem oblidat ràpidament l'1-O, la defensa dels carrers, els pobles i les urnes. També com hem oblidat els piolins criminals que Espanya i els seus partits - PSOE PP VOX COMUNS - ens enviaren per massacrar-nos. També oblidem que el CNI va tenir un paper molt fosc en els atemptats criminals de les Rambles de Barcelona i Cambrils el 17-A, segons diverses informacions que han aparegut en els darrers anys. I mentre tot això passava, els partits processistes - JUNTS CUP i els botiflers d'ERC - fugiren per potes deixant-nos sols.

No volien assumir sang, ni haver embaucat un poble cap a la llibertat i deixar-lo sol i desarmat, i ara pretenen fer-nos creure que no podia ser i que ara si ho faran. I es llencen als braços dels jutges espanyols demanant clemència i perdó, només per uns quants. Car els més de 4000 represaliats no hi entren, els CDR oblidats, Pablo Hasel a la presó, Dani Gallardo fugit, Adrià Sas a punt d'entrar-hi. I per acabar-ho d’adobar, els de l'Operació Judes desemparats.

L'Amnistia fake no condueix enlloc

I el més bo: el MHP Puigdemont a la corda fluixa perquè el regal espanyol de l'Amnistia fake li perilla. Això si, ara tots els mitjans barroers venuts o rendits a Espanya al costat dels covards d'ERC, CUP i JUNTS atacant amb un odi mai vist al partit independentista Aliança Catalana. Ho fan amb mentides agressions i enganys, només perquè diuen la veritat i no es dobleguen davant la covardia política i no ens fan oblidar que el referèndum vinculant el vàrem votar l'1 d’octubre. Tothom contra Silvia Orriols. Ella és el mal de tots els mals, diuen. I ja n'hi ha prou.

Els que no ens deixem embaucar per oracles mentiders venuts al botiflerisme que s'inventen racisme i xenofòbia on només hi ha lluita per la supervivència com a poble. Ho tenim clar. I sí, cal parlar d'immigració desmesurada que desnacionalitza la Pàtria. D'islamisme invasor que no preten cap integració, ans el contrari, pretén destruir els valors culturals i socials cristiano-occidentals.  En són exemple la llibertat de les dones i homes o el dret de les persones LGTBI. Tot això més el “volem acollir” ens està destruint i cal parlar-ne, oi tant!. 

Banalitzen el mal de la veritable extrema dreta

Catalunya som una Nació ocupada militarment en vies de ser exterminada com a poble per les forces invasores castellanes/espanyoles. I els partits en són col·laboradors necessaris. Venuts a l'autonomisme més miserable per insultar a qualsevol veu discrepant, aplicant una autèntica dictadura totalitària per fer callar les veus independentistes. Tot el què no sigui d'acord amb el procés és titllat ràpidament d'extrema dreta feixista, xenòfob etc.

Doncs no. Recordo a aquests miserables processistes oracles de la pagueta que l'MDT i Terra Lliure, vàrem lluirar per preservar la nostra identitat catalana, els nostres valors culturals i l'alliberament nacional i social dels Països Catalans. Sí, PPCC com deia el gran cronista Ramon Muntaner, la Gran Catalunya (Principat, València, Illes, Franja de Ponent i la Catalunya Nord).

Prou ‘pamplines’, l'extrema dreta és negar la nostra existència com a poble, és parlar en castellà a Catalunya, és imposar-nos valors culturals aliens als nostres. No i no, no acceptarem més humiliacions de cap feixista del 155 però tampoc d’ERC, CUP i JUNTS.

Dissortadament sembla que vulguin anar a un enfrontament físic entre catalans, una guerra civil interna què faria les delícies dels espanyols. Alerta amb aquestes tàctiques suïcides perquè potser els líders dels partits processistes siguin els qui desapareguin políticament parlant, aixafats per la força de la raó d'un poble cansat de mentides, covardies, humiliacions, sectarismes i oracles imbecils que pretenen imposar un criteri i una moral, la qual a la majoria del poble ens importa un ‘bledo’.

Cal poder votar amb total llibertat

Alerta: el 12m votarem el què ens roti. Tant si és a Aliança Catalana com al sumsumcorda.

Oracles i processistes a pastar fang. L'únic valor és l'1-O i desplegar la DUI, defensant el territori caigui qui caigui.

Despertem i tornem a ser dignes de la Nació catalana. Fem fora a les urnes, a coces, els Illes sociates, feixistes del 155 i botiflers. Sapiguem castigar als desgraciats partits processistes que han portat la Pàtria cap a l'abisme. No ho permetrem.

Per l'alliberament nacional i social dels Països catalans, Donec perficiam, bandera negra, visca la terra.

Fredi Bentanachs Chalaux

Ex militant fundador de Terra Lliure

Represaliat, activista i poeta