Muntatge amb un establiment de l'empresa referenciada a la notícia ia la cantonada inferior esquerra una fletxa apuntant cap amunt

L'empresa de Girona que segueix creixent: Els seus set nous punts de venda

Obrirà locals a Catalunya, Espanya i al mercat internacional

L'empresa gironina Gelati Dino preveu obrir set nous establiments aquest 2024 a diversos punts de Catalunya, l'Estat i del mercat internacional. El primer a obrir ha estat el del centre comercial Loranca que es troba a Fuenlabrada. La companyia vol obrir dues gelateries més a la zona de Madrid abans de l'estiu i arribar a la dotzena en els propers anys. Considera que aquest és un mercat amb moltes possibilitats de creixement i per això vol reforçar-ne la posició.

La gelateria té avui oberts una trentena d'establiments. La majoria són a la demarcació (sobretot a la Costa Brava) però també hi ha Barcelona, ​​Zaragoza, Marràqueix, Perpinyà i Doha. Gelati Dino ha inaugurat el primer dels set establiments que preveu obrir aquest any. Es tracta d'una gelateria a un centre comercial de Fuenlabrada que ha creat tres llocs de treball.

A més, els gelats no estan exposats en vitrines, sinó que han adoptat un format típic italià que es basa a distribuir els gelats en cubetes cilíndriques i tapades repartides pel taulell. Això permet que es conservi millor el gelat. A més, l'establiment disposa d'una màquina per fer gelat fresc. Aquest serà el primer dels dotze establiments que la companyia empordanesa vol obrir a Madrid i els seus voltants a curt i mitjà termini.

Es tracta d'un mercat amb potencial, segons afirma l'empresa en un comunicat, per la qual cosa ja tenen planificada l'obertura de dues gelateries més abans de l'estiu en aquesta zona. Totes s'uniran als tres establiments que ja existien. Un és al barri de Goya, un altre al de Cuatro Caminos i l'últim a Argüelles, amb un local de 120 metres quadrats.

L'empresa va néixer el 1978 i actualment està produint 450.000 litres de gelat a l'any i té més d'un centenar de treballadors. A més, la companyia ha creat una marca per distribuir els gelats a la restauració amb sabors tradicionals i gelats fets a mida per xefs i restaurants d'alta gastronomia.