Muntatge amb una imatge de quatre treballadors ia la cantonada inferior dreta, dins d'un cercle, imatge d'un directiu de l'empresa amb Roger Torrent

Una empresa francesa crearà 50 llocs de treball a una localitat barcelonina

L'empresa donarà servei a companyies farmacèutiques i biotecnològiques, entre d'altres

L'empresa francesa Elis crearà 50 nous llocs de treball a la planta de bugaderia industrial per a sales blanques a Granollers, inaugurada aquest dimecres pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.

La companyia ha invertit sis milions d'euros en unes instal·lacions que ocupen 1.500 metres quadrats dins d'una superfície de 3.000 metres, donant servei a indústries com la farmacèutica, la biotecnològica, l'electrònica o l'alimentària, que requereixen nivells baixos de contaminació de partícules.

El projecte per ampliar la presència d´Elis a Catalunya ha comptat amb el suport d´ACCIO, agència per la competitivitat de l´empresa del Departament d´Empresa i Treball. Segons Torrent, la nova planta d'Elis a Granollers suposa "un salt tecnològic de l'empresa per continuar dotant de valor afegit la seva presència a Catalunya".

L'empresa ja ofereix altres serveis

Demostra la capacitat de Catalunya per fer créixer en quantitat i qualitat els projectes de les multinacionals que inverteixen al nostre país", ha celebrat. L'empresa ja ofereix els seus serveis de lloguer i manteniment de roba i equips tèxtils a sectors com la indústria , la salut , l'hostaleria o els serveis a Sant Cugat del Vallès i plantes operatives a Barcelona, ​​Parets del Vallès i Castellví de Rosanes (Baix Llobregat).

La nova planta d'Elis a Granollers se centra a donar servei a sales blanques i tindrà una capacitat, quan estigui en ple funcionament, de tractar 96.000 peces per setmana. Aquest tipus d'instal·lacions són entorns que mantenen baixos nivells de contaminació i on el control de partícules i la higiene són crítics per assegurar la qualitat i la seguretat dels productes.