Dos treballadors de l'empresa referenciada a la notícia

L'empresa catalana de paqueteria que trenca rècords

Acaba de publicar els seus números de 2023

La companyia Method Advanced Logistics, especialitzada en la paqueteria d'última milla, factura un 5% més el 2023 respecte a l'any anterior i arriba a uns 50 milions d'euros. Segons ha informat aquest dilluns en un comunicat, el 2023 van superar les 170.000 rutes, un 9% més en comparació del 2022. El coCEO de Method, Jose Servat, preveu que aquest any aquesta xifra sigui "de dos dígits".

La firma catalana és proveïdora estatal d'aquest servei de companyies com Amazon, Correus Express, MediaMarkt, Just Eat i Samsung. Method també subratlla que s'ha convertit en "el proveïdor de referència d'àmbit estatal" dels lliuraments voluminosos amb empreses com Wallapop, Leroy Merlin i El Corte Inglés.

En aquest sentit, l'altre coCEO de Method Advanced Logistics, Gonzalo Forniés, destaca les "grans metes a la divisió Method XL, com internacionalitzar la companyia i convertir-se en proveïdor de referència de logística inversa i d'economia circular de segona mà". La distribuïdora va tancar un acord el 2023 amb la francesa Agediss, cosa que li va permetre fer enviaments a França, Alemanya, Àustria, Bèlgica, els Països Baixos i Luxemburg i assumir els lliuraments de l'empresa gal·la a la Península Ibèrica.

Method Advanced Logistics assenyala que el 2024 el pla d'inversions passarà per millores tecnològiques, la renovació de la flota per fer-la més sostenible i en optimitzacions d'operatives per reduir els temps del servei.

Compta amb clients de gran prestigi

Method Advanced Logistics és una empresa especialitzada en solucions de paqueteria de darrera milla i serveis de flota per a grans clients. L'any 2023, la companyia va assolir un volum de negoci proper als 50 milions d'euros, cosa que va representar un increment del 5% en la facturació en comparació de l'any anterior. A més, Method Advanced Logistics s'ha consolidat com a proveïdor de referència a nivell nacional en el segment de lliuraments voluminosos, comptant entre els seus clients amb empreses de renom com Leroy Merlin, Wallapop i El Corte Inglés.

L'empresa ofereix serveis tant per a empreses com per a particulars, especialitzant-se en el transport d'articles voluminosos, incloent-hi la instal·lació i el muntatge a Espanya i als principals països d'Europa. Method Advanced Logistics compta amb una xarxa d'arrossegaments pròpia entre ciutats que permet fer lliuraments ràpids de mobiliari, televisors o electrodomèstics a qualsevol punt d'Espanya.

A més, mitjançant un acord amb l'empresa francesa Agediss, especialitzada en lliuraments voluminosos a Europa, Method Advanced Logistics ha expandit el seu abast per incloure enviaments a França, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg.

En termes d'infraestructura, la companyia té 19 delegacions repartides per tot el territori nacional, amb més de 47.000 m2 de superfície de naus logístiques. En la planificació del 2024, Method Advanced Logistics s'enfoca en millores tecnològiques, en la renovació de la seva flota per fer-la més sostenible i en millores operatives per reduir els temps de lliurament dels seus clients.