Muntatge amb una imatge de persones fent cua a una oficina de treball ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle i difuminada, la imatge de l'empresa referenciada a la notícia

Empresa catalana fa fora tots els seus treballadors al carrer: I 100 autònoms sense cobrar

L'empresa va ser fundada fa 42 anys

La productora Albiñana Films ha acomiadat la desena de treballadors que tenia, segons ha avançat el digital 'On Economía' i ha confirmat l'ACN. La plantilla va rebre aquest dilluns la carta en què se'ls indicava que no hi havia diners per pagar-los.

El mitjà digital també avança que hi ha un centenar de col·laboradors autònoms que fa mesos que intenten cobrar el que la productora els deu. Fundada el 1982, Albiñana Films és una productora de cinema enfocada a la publicitat per a la televisió i internet amb seus a Barcelona, ​​Madrid i Portugal i operava a nivell internacional.

A què s'ha dedicat Albiñana Films durant els darrers 42 anys?

Albiñana Films és una destacada productora al mercat espanyol, coneguda per la seva capacitat d'integrar creativitat, contingut i producció. Ha estat en operació per tres generacions i ha aconseguit un lloc destacat tant en anunciants nacionals com a internacionals.

L'empresa ha estat reconeguda a festivals internacionals de publicitat i posseeix una infraestructura pròpia que li permet manejar una àmplia gamma de projectes. Amb orígens a Barcelona, ​​Albiñana s'ha expandit a ciutats com Madrid, Lisboa, París i Panamà, i consta de quatre divisions que treballen de manera integrada. El seu equip és divers i talentós, cobrint una àmplia gamma de gèneres i necessitats de producció.

Albiñana Films en 'Fábrica de Ideas de TVE'

Premis

Albiñana Films ha estat reconeguda a diversos festivals internacionals de publicitat. Han estat guardonats a festivals prestigiosos com el Festival de Cannes, el Festival de Sant Sebastià, FIAP, Eurobest, i el festival de Nova York en nombroses ocasions. Aquests premis ressalten la seva excel·lència en creativitat i producció a l'àmbit de la publicitat.