Carrossa de Carnaval a PortAventura

Tots els detalls de la nova temporada de PortAventura

PortAventura inicia la temporada abans que mai i serà la més llarga de la història

PortAventura World ha iniciat aquest divendres la temporada del 2024. És l'arrencada més aviat de la història del parc temàtic i també serà la més llarga, ja que la previsió és obrir 307 dies, fins al 6 de gener del 2025. Ho ha fet amb la celebració del Carnaval, que per segon any consecutiu serveix per donar el tret de sortida a la temporada. La tematització durarà fins al 17 de març i hi haurà espectacles especials inspirats als carnavals del Brasil i Venècia.

D'altra banda, la temporada del 2023 es va tancar amb rècord de visitants. Es van registrar 5,5 milions, per sobre dels 5,1 milions del 2022, així com una ocupació hotelera del 83%. "Aquest 2024 ens proposem superar els nostres registres. Per això, obrirem més dies que mai, avançarem l´hora d´obertura a les 10 del matí, hem creat nous productes com l´obertura anticipada i exclusiva per als clients dels nostres hotels , presentarem nous espectacles i expandirem el Dreams Village”, ha afirmat David Garcia, director general de PortAventura World.

A punt de fer els 30 anys

PortAventura World és un testimoni vibrant de com la visió i l'ambició poden crear un univers d'alegria i emoció. Des de la seva obertura el 1995, aquest parc temàtic ha transformat la regió de Salou a Catalunya, Espanya, en una destinació d'entreteniment que atrau milions de visitants cada any. La història de PortAventura és una narrativa sobre el creixement, l'expansió i la innovació constant.

Als seus inicis, PortAventura Park va ser el resultat d'una col·laboració entre un grup espanyol i un britànic, buscant crear un espai que oferís als visitants una experiència comparable als grans parcs dels Estats Units i Europa. El parc original es va dividir en temàtiques geogràfiques, permetent als visitants submergir-se en cultures i aventures arreu del món, des de l'oest llunyà fins a les illes polinèsies, sense sortir de Catalunya.

A mesura que el nou mil·lenni s'aproximava, el parc va continuar la seva expansió, afegint atraccions més emocionants, com 'Dragon Khan', una muntanya russa que es va convertir en una icona del parc, i 'Shambhala', que va trencar rècords en ser la muntanya russa més alta dEuropa en el seu llançament. La innovació no es va aturar en les atraccions físiques; el parc també va invertir en espectacles i parades que realçaven l'experiència global del visitant, fent-ho no només un lloc d'emocions fortes, sinó també d'entreteniment cultural i artístic.

PortAventura no es va quedar només en la diversió diürna; la visió del parc va abastar la creació de PortAventura Caribe Aquatic Park, una extensió aquàtica que oferia alleugeriment i diversió els calorosos dies d'estiu mediterranis, consolidant així la seva reputació com una destinació per a totes les edats i preferències.

El compromís de PortAventura amb la innovació es va manifestar de manera impressionant amb l'obertura de Ferrari Land el 2017. Aquest parc temàtic, dedicat a la prestigiosa marca de cotxes esportius, no només va comportar atraccions d'alta velocitat com 'Red Force', sinó que també va oferir una immersió a la història i l'esperit de Ferrari.

🔥 NOVEDADES PORTAVENTURA 2024 ☀️ Los cambios que nos esperan [UNIVERSAL INSIDE]

El complex també ha sabut adaptar-se a les tendències de sostenibilitat i responsabilitat social, implementant mesures per reduir-ne l'empremta ecològica i promovent iniciatives d'inclusió social. La inversió en tecnologia verda i l'accessibilitat per a persones amb necessitats especials són testimonis del compromís de PortAventura amb el futur i la comunitat.

A més de les atraccions, PortAventura World s'ha expandit al sector hoteler, amb diversos hotels temàtics que ofereixen als visitants l'opció de submergir-se completament a l'experiència del parc. Des del luxe i l'exclusivitat fins a la diversió familiar, els hotels de PortAventura proporcionen comoditat i conveniència per als visitants de tot el món.

La història de PortAventura és una crònica d'èxit que es forja contínuament a través de la diversificació i la capacitat d'oferir noves i emocionants experiències als seus visitants. Amb cada any que passa, PortAventura World no només es consolida com el destí d'oci més visitat d'Espanya, sinó que també es fonamenta com un lloc on la màgia i l'aventura es troben, creant records que duren tota la vida.