Sílvia Orriols fent el símbol de la victòria

La brutal resposta de Silvia Orriols a joves comunistes que li han llençat farina

Una organització d'extrema esquerra es manifesta a Ripoll a favor de Palestina i ataca Silvia Orriols

La batllessa de Ripoll, Silvia Orriols, ha estat atacada amb farina divendres a la nit en el marc d'un acte a favor de Palestina que l'Organització Juvenil Socialista de Catalunya (OJS) ha celebrat a la ciutat catalana. La líder de la formació Aliança Catalana ha denunciat l'atac a través de la xarxa social X, amb vídeos i fotografies on se la veu enfarinada de dalt a baix.

L'entitat també ha penjat un vídeo a la mateixa xarxa on es veu el moment del llançament de farina i l'ha acompanyat amb una inscripció en què es llegeix: “Davant l'ascens del feixisme i la seva barbàrie la joventut comunista plantem cara. combatre tot atac cap a la nostra classe. Avui a Ripoll, demà per tot arreu". Orriols ha rebatut la postura de l'organització denunciant que a l'acte hi havia "100 forasters contra 7 ripollesos".

I ha afegit: "Aquest és el resum de l'acte prohamas i antiorriols que avui s'ha celebrat il·legalment a Ripoll. Un acte on el govern d'Aliança ha estat envoltat i agredit per l'islamoesquerranisme. Nosaltres, defensant Ripoll i Occident ".

L'intercanvi de retrets a través de la xarxa social ha continuat amb una altra entrada d'OJS: "Avui a Ripoll hem deixat clar que la joventut comunista plantem cara. Davant de la política burgesa de misèria i control, davant de l'odi i la barbàrie, és necessari construir una força capaç d'escombrar-los. Contra els atacs d'empresaris i polítics, responguem com a classe”. Un discurs surrealista, ple de tòpics i propi de nens de papà sense res millor a fer.

Sílvia Orriols respon

A la qual cosa, la batllessa ha contestat: "Els ripollesos no necessitem ningú que pugi amb tren a dir-nos a qui hem de votar. Em podeu llançar farina, insultar-me, empènyer-me i envoltar-me amb la complicitat i somriure d'alguns marroquins establerts a Ripoll, però de l'Alcaldia, només em trauran els ripollesos”.

Orriols ha acompanyat aquest text d'una foto on se la veu enfarinada i somrient.