Muntatge amb diverses joguines ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, persones a la cua de l'atur

La coneguda cadena de botigues de joguines que tanca: Tenia més de 800 treballadors

L'empresa aragonesa tanca la seva pàgina web: "Ha estat un privilegi formar part de la vida"

La cadena de botigues de joguines Imaginarium ha dit adéu definitivament. L'empresa aragonesa ha tancat la seva pàgina web i ha anunciat que posa punt final al negoci. "Hem aguantat fins a l'últim moment, fins al nostre últim alè, per prémer el botó i dir adéu", ha afirmat la companyia en un missatge a les xarxes socials.

"Ens entristeix informar-los que Imaginarium ha arribat al final. Volem expressar el nostre més sincer agraïment per la seva lleialtat, fidelitat i suport al llarg dels anys. Ha estat un honor i un privilegi formar part de la seva vida i de la vida dels seus fills", ha continuat la cadena de joguines, que el 2021 va patir una profunda crisi que el va obligar a tancar la pràctica totalitat de les botigues físiques. Imaginarium va anunciar el febrer del 2021 que baixava la persiana de 41 de les 43 botigues que encara mantenia a l'Estat i només deixava oberts als establiments de Saragossa i Màlaga.

D'altra banda, acomiadava 119 dels 144 treballadors. L'empresa, nascuda fa més de tres dècades a la capital aragonesa, feia anys que arrossegava problemes i havia anat tancant botigues entre el 2015 i el 2020, com les situades al centre comercial Mataró Park, a l'estació de Sants, al número 103 del passeig de Gràcia oa la Rambla del Prat, al costat de Fontana. "Ens portem amb nosaltres records meravellosos i vincles especials que hem format amb cadascun de vosaltres", va recalcar Imaginarium, que al seu moment àlgid va arribar a comptar amb prop de 800 treballadors i més de 420 botigues repartides per 20 països.

Els establiments tenien la particularitat d'una porta d'entrada gran per als adults i una porta petita per als nens. "Encara que aquest capítol arribi al final, recordem amb afecte els moments compartits, la comunitat que hem construït junts i els valors que hem pogut transmetre d'una manera o altra a través del joc", ha valorat la companyia, fundada per Félix Tena a 1992. "Ens acomiadem amb gratitud i sabent que hem contribuït a fer un món una mica millor", ha conclòs Imaginarium , que ha deixat inoperativa la seva pàgina web però ha deixat a disposició dels clients una adreça de correu electrònic (customercare@imaginarium. és) per a qualsevol incidència.