Muntatge amb una imatge de Sílvia Orriols intervenint durant un ple. A la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, imatge de Fredi Bentanachs assegut

Banalitzar el feixisme

Fredi Bentanachs deixa en evidència l'estratègia woke contra Sílvia Orriols i altres persones que alcen la veu

Sap greu veure la descomposició dels partits independentistes. Malden per sobreviure a costa d'oblidar l'1, per no voler reconèixer el referèndum què amb sang suor i llàgrimes vàrem fer i guanyar. Després de la desfeta els uns a l'exili, els altres pactant miserablement engrunes i pidolant perdó per poder tornar a l'autonomisme.

És vergonyós veure com pidolen referèndums acordats amb Espanya i agenollant-se davant del 155. Pactant sense vergonya amb els socialistes i obrint TV3 a VOX i PP. Realment és la idiotització total de la política.

Els Woke venent el País a cultures i religions totalment misògines i feixistes i quan un partit petit independentista gosa denunciar la castellanització, la pèrdua de valors culturals catalans, la immigració sense control, les religions clarament misògines i criminals com el salafisme islàmic, surten un munt d'oracles woke d’esquerres d'opereta a titllar de xenòfoba i nazí a Sílvia Orriols.

No a VOX, ni al PSOE/GAL, ni al PP ni als lerrouxistes d'En comú Podem, aquests últims aliats imprescindibles del 155. No, van covardament i miserablement a allò més fàcil, carregar-se la Silvia Orriols. El més bo de tot, és que només insulten i agredeixen el què desconeixen.

Ataquen una posició intransigent de l'independentisme perquè els fa por la veritat de llurs paraules, els desmunta el 'xiringuito' de seguir amb la pagueta muntada des de les institucions corruptes i sous immorals i anar parlant de referèndums impossibles i anar fent la viu viu.

Uns apunts per als ignorants

Sílvia Orriols ve de l'esquerra independentista. De les JERC va entrar a les joventuts d'Estat Català quan jo era al Consell executiu i després seria SN. La majoria proveníem del MDT. La Silvia per llur dicció acurada va fer el seu primer discurs polític al costat de Lluís Maria Xirinacs a les Borges Blanques. Són dades que potser caldria saber abans de dir-ne ximpleries, com per exemple que és mare de 5 fills i mai s'ha casat.  Recordo que Pere Aragonès és de família franquista i de l'OPUS, això ho sap tothom.

La ignorància és molt atrevida, i ara a qualsevol que no pensi com els oracles de la moral woke volen, se'ls titlla de feixistes. Aquests pijoprogres de saló, esquerres d'opereta es creuen amb el dret de dir qui pot opinar i qui no. Sempre seguint llur suposada superioritat moral de riure i llurs valors de pena. Qui no ho accepti no pot jugar, serà escarnit insultat àdhuc agredit pels nous censors de la moral. La banalització del feixisme és tan bèstia què ja no sabem ni com parlar per por de ser titllats de feixistes, xenòfobs, extremadreta etc. Tothom ha de passar per l'adreçador de la nova moral. Ai de qui no ho faci, serà brutalment agredit i /o ignorat per uns mitjans cada cop més idiotitzats.

És trist veure com s'ha perdut la iniciativa, el lliure pensament i la discrepància. I això no ens fa avançar com a societat. Ans el contrari, ens empobreix de tal faiçó que estem retrocedint en totes les conquestes socials. Esperem què sigui fruit d'un mal temps, tot esperant la tempesta què ens faci recobrar el seny i el sentit comú. Si no passa això estem ben apanyats.

Au! A despertar del malson. Potser el 12M serà un bon inici per fer foc nou i cremar tanta estupidesa.

Salut i revolta. Amb il·lusió!!!.

Fredi Bentanachs Chalaux

Ex militant fundador de Terra Lliure

Represaliat activista i poeta