Albert Donaire passejant per un camí

VÍDEO: Albert Donaire deixa en evidència el processisme pel cordó sanitari a AC

Albert Donaire parla clar a pocs dies de les eleccions

Falten pocs dies per les eleccions al Parlament. El dia 12 de maig, les catalanes i les catalanes tindran l'oportunitat de decidir si Catalunya ha de continuar amb els polítics actuals o si cal un canvi. Les majories no estan gens clares i a partir d'aquest cap de setmana es pot obrir un escenari incert. Cada vegada són més els ciutadans que estan descontents amb els partits mal anomenats independentistes, ja que consideren que d'ença del 2017 no han complert la seva promesa d'instaurar la República Catalana.

El dia 12 de maig a les vuit del vespre veurem si es repeteix la majoria processista formada per Junts per Catalunya, ERC i CUP, és a dir, si aquestes tres formacions aconsegueixen sobrepassar els 68 diputats. També veurem si formacions fins ara extraparlamentàries, com Aliança Catalana, entren a formar part de la nostra vida política diària. 

A les xarxes socials es respira voluntat de canvi. Són molts els votants d'aquests partits que estan decebuts amb els seus líders polítics i que estan disposats a fer confiança a altres formacions. Critiquen els seus discursos incoherents i la seva superioritat moral. L'exemple més clar s'ha vist aquesta setmana, quan PSC, Comuns, ERC, Junts i la CUP s'han reunit per signar un manifest i fer un cordó sanitari a l'extrema dreta. 

Es refereixen a VOX, però tambè a l'Aliança Catalana de Sílvia Orriols. No contemplen al PSOE i al PP dins d'aquesta equació. Així ho ha denunciat l'activista independentista Albert Donaire, que ha publicat un vídeo al seu perfil de la xarxa social X que en pocs minuts s'ha fet viral. El 'mosso' recorda que el Partido Popular va mentir en un dels atemptats terroristes més sagnants de la història europea recent, quan va intentar fer creure que l'autoria corresponia a ETA. El mateix PP que deia controlar la Sala Penal del Tribunal Supremo. El mateix PP amb vincles amb l'excomissari Villarejo i amb l'Operació Catalunya. El mateix Partido Popular que va aplicar l'article 155 de la Constitución Española i que va intentar acabar amb el poble català. 

El mateix podríem dir quant al PSOE. El partit del puny i la rosa va ser còmplice d'un grup parapolicial anomenat GAL, que precisament no es recorda pel seu respecte dels drets humans. El PSOE de Zapatero també és aquell que va prometre que aprovaria l'Estatut de Catalunya que aprovés el Parlament de Catalunya i el PSOE de Pedro Sánchez és aquell que va assegurar que ell controlava la Fiscalia i que aconseguiria la detenció del President Carles Puigdemont.