Ambulancia

Tragèdia mortal en un accident de trànsit a Llobera

Nou accident a les carreteres catalanes

DFD, veí de Pinós (Solsonès) de 76 anys és l'home que ha mort aquest divendres en xocar la furgoneta que conduïa amb un camió a la C-451 a Llobera (Solsonès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT ) . L'home viatjava sol al vehicle. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 12.13.

El sinistre ha estat al quilòmetre 47. Els dos ocupants del camió han resultat il·lesos.

Amb aquesta víctima ja són 34 les persones mortes en accidents de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes catalanes, 11 motoristes. Al sinistre han treballat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

34 víctimes mortals a Catalunya poc menys de 4 mesos

Des de començament del 2024, Catalunya ha experimentat nombrosos accidents de trànsit, cadascun amb circumstàncies i conseqüències tràgiques. Al llarg del país s'han reportat incidents significatius que han contribuït a un augment de la sinistralitat i la pèrdua de vides.

El nombre de morts a les carreteres catalanes ha arribat a la xifra de 34, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit (SCT). Aquestes xifres inclouen diversos tipus d'incidents, des de col·lisions frontals fins a accidents involucrant motociclistes i vianants.

Un dels accidents més greus va passar a Castell-Platja d'Aro, on el xoc frontal entre un turisme i una motocicleta va resultar en la mort del motorista. A més, un accident a Constantí va involucrar un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta, cosa que va resultar en la mort d'una persona i lesions greus a altres, incloent-hi una menor.

Aquests incidents són part d'una tendència més àmplia a Catalunya, on en un sol cap de setmana, sis persones van morir a les carreteres, incloent dos motoristes. La sinistralitat es va veure especialment incrementada per un accident a Camarles, que, juntament amb un altre a la Fulliola (Lleida), va resultar en tres morts més.