Un cotxe de policia i una ambulància d?emergències mèdiques estacionats davant d?un edifici amb una persona caminant a prop.

Accident amb víctimes mortals a Tortosa quan els Mossos es dirigien a un servei

El nombre d'accidents amb morts no para de créixer

Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra que es dirigia a un servei va impactar contra la motocicleta que ocupaven les dues víctimes mortals de l'accident que va tenir lloc aquest dilluns a la nit al pont del Mil·lenari de Tortosa. La dotació, que portava encesos els llums prioritaris, es desplaçava al nucli de Jesús per la carretera C-42, creuant el riu Ebre.

A la meitat del pont, el vehicle hauria impactat contra la moto, que segons diverses fonts circulava sense els llums encesos, un extrem que haurà de confirmar la investigació oberta per la policia local de Tortosa. Les víctimes són dos homes, de 22 i 41 anys, veïns de Roquetes (Baix Ebre). Aquest últim va caure al riu i el seu cos va ser rescatat pels bombers durant la matinada.

Vista panoràmica d'una ciutat amb un riu a primer pla, edificis històrics i muntanyes al fons sota un cel clar.
Riu Ebre | Consell Comarcal Baix Ebre

Els morts en accidents de circulació no paren de créixer. Hi ha preocupació al Govern i també als diferents cossos policials de Catalunya. Demanen extremar les precaucions al volant per evitar qualsevol badada.

Els investigadors estan aclarint els motius del sinistre i no descarten cap hipòtesi. De moment, les possibilitats que s'estudien són una imprudència o un fet aïllat i totalment fortuït.