Ambulàncies del SEM

Tragèdia mortal en un accident de trànsit a Vacarisses

Nou accident a les carreteres catalanes

El conductor d'una furgoneta va morir diumenge a la tarda en un accident de trànsit a la C-16 al seu pas per Vacarisses (Vallès Occidental). Segons el Servei Català de Trànsit, el vehicle ha impactat contra la mitjana per causes que s'estan investigant i el conductor, que era l'únic ocupant de la furgoneta, ha mort.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís de l'accident a les 17.21 i van mobilitzar nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat un helicòpter . La carretera està tallada en sentit Barcelona i es recomana agafar la C-58 com a alternativa.

Altres accidents a la zona

En els darrers anys, Vacarisses i les seves zones properes han estat escenari de diversos accidents importants. Un dels incidents més destacats va passar quan un tren de rodalies va descarrilar a causa d'un despreniment de terra, un succés que va impactar profundament la gent de la localitat.

Aquest accident va tenir lloc el 3 de març d'aquest any, fa tot just 3 setmanes. El resultat va ser d'un mort i quaranta-nou ferits. La investigació d'aquest sinistre va anar a càrrec del grup de Seguretat al Transport dels Mossos i la Comissió d'Investigació d'Accidents Ferroviaris del Ministeri de Foment , destacant la importància de la prevenció i la resposta ràpida en situacions d'emergència.

A més, a la zona s'han reportat altres accidents que ressalten la variada naturalesa dels riscos vials a i al voltant de Vacarisses. Per exemple, un vehicle va caure des d'un pont del municipi a la C-58.