Ambulàncies del SEM

Tragèdia mortal en un accident de trànsit a Artesa de Segre

Nou accident a les carreteres catalanes

El conductor d'un tot terreny ha mort aquest dissabte a la tarda per una sortida de via a la carretera C-1412b a Artesa de Segre (Noguera). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el vehicle ha caigut per un desnivell d'uns quatre metres i després de l'accident ha mort el conductor , mentre que un acompanyant ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 17.46 i van activar tres patrulles. També s'han mobilitzat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del sistema d'emergències mèdiques (SEM).

Una carretera complicada

La carretera C-1412b a Catalunya ha experimentat diversos incidents els darrers anys, que han cridat l'atenció tant pel seu impacte en el trànsit com per les conseqüències per als implicats. Des d'accidents fatals fins a talls de trànsit per lliscaments de terra o per obres, aquesta carretera ha estat al focus de les accions de millora i manteniment de la infraestructura viària.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat sobre accidents mortals a aquesta carretera, com el d'un conductor d'un tot terreny esdevingut aquest dissabte. A més, s'han realitzat intervencions a la via per millorar la seguretat, cosa que en ocasions ha comportat restriccions de trànsit.

D'altra banda, esdeveniments naturals com les esllavissades a la zona també han afectat la C-1412b, provocant talls temporals i obligant a desviaments del trànsit. Aquests incidents ressalten la importància de la tasca contínua en la conservació i la millora de les carreteres, així com la gestió d'emergències per part de les autoritats competents.