Supermercat Bonpreu

Bonpreu s'avança al Nadal: Estalvia en marisc i vi

Les ofertes de Bonpreu i Esclat fins al 3 de desembre

Als supermercats Esclat i Bonpreu podràs trobar excel·lents ofertes abans de Nadal. La campanya publicitària es diu 'Avança't al Nadal' i ofereix productes excel·lents amb una qualitat excel·lent. Entre els dies 27 de novembre i 3 de desembre, els clients podran comprar un lot format per una caixa de dos quilos de gambes i una ampolla de vi blanc Ramon Roqueta de la modalitat Chardonnay i de la Denominació d'Origen Catalunya. El preu és de 18,99 euros, quan el preu dels productes sumats seria de 24.98 euros. El descompte és més que interessant.

Les gambes són congelades de manera que es poden guardar perfectament al frigorífic fins al moment en què es consumeixin. Tot el marisc marida perfectament amb vi blanc, motiu pel qual Bonpreu proposa un vi d'aquesta varietat de raïm i no un vi negre. Així mateix, l'empresa catalana amb seu a les Masies de Voltregà sempre aposta per productes catalans i de proximitat, per això es de preferència a un vi d'una Denominació d'Origen de Catalunya i no d'altres zones.

A la web del supermercat es poden trobar més ofertes que estaran vigents dins aquest període. A més, es poden consultar ofertes i promocions específiques segons l'establiment en concret, ja que no a tots els supermercats existeixen les mateixes ofertes.

Bonpreu Esclat, supermercat català de referència

A Catalunya, l'empresa dedicada al'alimentació té una important quota de mercat. Els diferents establiments situats per tot el territori tindran el nom de Bonpreu o d'Esclat segons la seva mida, sent els petits els primers i els de més superfície els segons. Igualment, l'empresa ofereix el servei de distribució de carburants a un preu molt més baix que els distribuïdors habituals.

El fet d'etiquetar els productes de marca blanca únicament en català i la qualitat dels productes són punts a favor que convencen els consumidors de comprar en aquest supermercat i no pas en un altre de la competència.