Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

L'oli d'oliva verge extra català amb un descompte imbatible a Bonpreu

La promoció estarà disponible fins al 25 de març

En els darrers mesos el preu de l'oli d'oliva ha crescut de manera alarmant. No hi ha previsió de baixada els propers mesos i és per això que cal aprofitar les ofertes que els supermercats exposen. Bonpreu ha llançat una oferta d´oli d´oliva verge extra català de la marca PONS.

Què és l'oferta?

La promoció vigent fins al 25 de març presenta una oportunitat única per adquirir oli d'oliva de primera qualitat a un preu reduït. La primera unitat d'oli d'oliva verge extra PONS, en la presentació de 500 ml, té un cost de 6,95 euros. Tot i això, la promoció pren un gir encara més atractiu amb la segona unitat, que està disponible a un 50% de descompte, és a dir, per tan sols 3,48 euros. Això estableix un preu mitjà per unitat de només 5,21 euros quan s'adquireixen dues ampolles, una oferta inigualable per a un producte de qualitat.

El preu és de 10'42 euros el litre aprofitant l'oferta, però cal tenir en compte que es tracta d'un oli d'oliva de gran qualitat. No és gaire més car que olis de marca blanca el preu dels quals ja ronda els 9 euros.

Condicions de l'oferta

És important assenyalar que l'oferta està subjecta a la compra de dues unitats, cosa que permet que el descompte sigui aplicable a la segona ampolla. Els clients podran gaudir d'aquest preu especial fins a la data indicada, permetent així que abasteu aquest essencial de la cuina mediterrània. A més, l'oli està disponible a tots els establiments de Bonpreu i Esclat, facilitant així la seva adquisició.

Detall de la promoció d'oli d'oliva català a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'oli d'oliva català a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La marca i el tipus d'oliva

PONS és una marca amb una llarga trajectòria a la producció d'olis d'alta qualitat. El seu oli d'oliva verge extra s'elabora amb olives de la varietat arbequina, coneguda pel seu perfil aromàtic i suavitat al paladar. Aquestes olives es cullen a Catalunya, una regió que ha guanyat renom pel seu oli, gràcies als sòls fèrtils i el clima ideal per al cultiu d'oliveres.

Beneficis per a la salut

L'oli d'oliva verge extra no només és apreciat pel sabor, sinó també pels múltiples beneficis per a la salut. És ric en àcids grassos monoinsaturats, que contribueixen a mantenir nivells saludables de colesterol. A més, està carregat d'antioxidants i vitamines, especialment la vitamina E , que protegeixen contra l'estrès oxidatiu i la inflamació. Estudis han demostrat que el consum regular d´oli d´oliva verge extra pot disminuir el risc de malalties cardiovasculars i millorar la salut metabòlica.

Usos en cuina

A la cuina, l'oli d'oliva verge extra arbequina és excepcionalment versàtil. El seu sabor suau i lleugerament afruitat el fa ideal tant per cuinar com per finalitzar plats. És l'acompanyant perfecte per a amanides, on el seu sabor pot ser apreciat en tota la seva esplendor, i també és excel·lent per saltar i rostir , realçant el sabor de verdures, carns i peixos. Els amants del forn també poden experimentar amb aquest oli a les seves receptes, aportant una textura especial a pans i bescuits.