Un home disfressat de superheroi vola pel cel mentre en un cercle vermell es mostra un gos saltant a una piscina.

VÍDEO: El gosset que triomfa a Tiktok creient-se Superman

Els gossos i les mascotes en general no deixen de sorprendre

TikTok suma milions de vídeos. Però avui ens volem fixar en un que ha destacat per la seva tendresa i originalitat: un gosset que es creu Superman saltant amb entusiasme una piscina. El vídeo a càmera lenta evidencia la potència de salt del gosset. Publicat per @mascotasfelicesencasa, aquest vídeo ha enamorat a molts, mostrant un valent animaló en el seu millor moment heroic.

El gos en qüestió sembla ser una cruïlla de cellerer, una raça coneguda per la seva energia i agilitat. Els cellerers són gossos originalment criats per caçar rosegadors en cellers de vi, per això el seu nom. Són gossos actius, intel·ligents i amb un gran instint de caça, cosa que els fa excel·lents companys per a famílies actives.

Els gossos i l'aigua, una llarga història d'“amistat”

Els gossos tenen diverses reaccions a l'aigua segons la raça i la seva experiència prèvia. Algunes races, com els Labrador Retrievers, gaudeixen naturalment de l'aigua, mentre que d'altres poden ser més cauteloses. En el cas del cellerer i les seves cruïlles, la seva energia i curiositat solen portar-los a gaudir de xipollejar i nedar, especialment si se'ls introdueix a l'aigua de manera positiva des d'una edat primerenca.

Aquest vídeo deixa clar que amb la motivació i l'ambient adequats, fins i tot els gossos que no són coneguts per la seva afinitat amb l'aigua poden gaudir duna bona capbussada. Els gossos, amb la seva lleialtat i esperit juganer, tenen una capacitat única per aixecar l'ànim i portar alegria a les nostres vides. I de vegades, tot el que cal és un l'actitud pròpia de Superman per recordar-nos que l'heroisme i la valentia vénen en totes les formes i mides.

Superman, un dels còmics més famosos

Superman, creat per Jerry Siegel i Joe Shuster, va aparèixer per primera vegada a "Action Comics" #1 el 1938. Nascut com Kal-El a Krypton i enviat a la Terra abans de la destrucció del seu planeta natal, es converteix en el defensor de la justícia conegut com a Superman. Amb poders com a força sobrehumana, vol i visió làser, Superman és un símbol d'esperança i de justícia.