Dos gossos amb barrets de festa celebren un aniversari amb un pastís rosa sobre una taula decorada.

VÍDEO: Dos corgis es barallen en un aniversari

Encara que aquesta raça de gossos sol ser pacífica, en aquesta discussió han tret el pitjor de cadascú

A l'era digital, els vídeos de mascotes són els preferits de milions d'espectadors a tot el món. Un que ha tingut molt èxit - més de mig milió de reproduccions - és "Birthday Gone Wrong - Corgi version", un vídeo que mostra la celebració daniversari de dos - aparentment - adorables corgis que acaba en una baralla pel menjar.

La festa d'aniversari

El vídeo comença amb una escena festiva: globus, decoracions i una taula amb un pastís al centre. Els dos protagonistes, dos gossets de raça corgi amb el seu inconfusible color marró, llueixen adorables amb les gorres d'aniversari, plens d'energia i emoció.

La cosa no comença bé. Hi ha molta tensió entre tots dos. La naturalesa competitiva dels corgis es manifesta immediatament quan tots dos intenten reclamar el mateix plat. Aquest comportament és comú entre els gossos, especialment durant moments d'alta excitació i quan hi ha recursos valuosos com el menjar pel mig.

Els grunyits i la postura corporal dels corgis, mostrant les dents i bordant, són indicatius de l'intent d'establir dominància i reclamar l'aliment. És crucial entendre que aquest tipus de comportament, encara que pugui semblar alarmant, és part de la comunicació natural entre gossos. Els grunyits i les baralles breus solen ser mètodes per resoldre conflictes sense causar dany real.

Birthday Gone Wrong - Corgi version

Comportament dels corgis

Els corgis, coneguts per la seva intel·ligència i energia, són una raça fascinant. Originalment criats per pasturar, aquests gossos tenen un fort instint de treball i una gran capacitat per aprendre. La seva naturalesa juganera i afectuosa els fa excel·lents mascotes, però també poden ser tossuts i territorials, com s'observa al vídeo.

La disputa pel dinar a la festa d'aniversari evidencia el seu instint de protegir els recursos. És important per als amos de corgis, i de gossos en general, entendre aquests comportaments i saber manejar les situacions de manera que es minimitzin els conflictes. Proveir una alimentació estructurada i assegurar-se que cada gos tingui el seu espai i els seus recursos pot ajudar a evitar baralles.

La popularitat dels vídeos de mascotes

Els vídeos de mascotes, especialment aquells que capturen moments autèntics i divertits, continuen sent extremadament populars en plataformes com YouTube. "Birthday Gone Wrong - Corgi version" és un exemple perfecte de com aquests vídeos poden ser tant entretinguts com a educatius. A través seu, els espectadors no només gaudeixen de moments adorables, sinó que també aprenen sobre el comportament animal i la dinàmica de la vida amb mascotes.