Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu. A la dreta, dins d'un cercle, el lot estalvi de productes de neteja referenciat a la notícia

El lot estalvi de Bonpreu amb 3 productes de neteja: Més del 40% de descompte

També us expliquem diversos trucs amb l'ús d'aquests productes

Aquests darrers dies us hem estat explicant diverses ofertes de Bonpreu centrades en l'alimentació. Avui us expliquem els detalls d´un lot estalvi que inclou tres productes essencials de neteja amb més d´un 40 % de descompte. Aquesta promoció no només és una oportunitat per estalviar, sinó que també posa en relleu la qualitat i l'eficàcia de les marques involucrades.

El lot consta de tres productes de neteja essencials per a la llar: un detergent líquid COLON, un suavitzant concentrat FLOR i unes tauletes de rentaplats FINISH. L'oferta promocional, vàlida fins a esgotar existències, presenta aquests productes a un preu de 13,95 € pel conjunt, un estalvi important – més del 40 % – del preu original de 23,33 €.

Què inclou el lot estalvi?

Detergent Líquid COLÓN: Amb 34 dosis de poder netejador, aquest detergent és conegut per la seva capacitat per combatre taques difícils i mantenir els colors brillants. La seva fórmula de gel actua profundament a les fibres, garantint una neteja eficaç i deixant una aroma fresca i duradora a la roba. La presentació del producte en gel permet una dissolució ràpida i una acció immediata al rentat, cosa que el fa ideal per a cicles de rentat a baixa temperatura, ajudant així a conservar l'energia.

Suavitzant Concentrat FLOR: Aquest suavitzant promet 59 dosis de suavitat i un perfum durador. La concentració del producte assegura que cada gota sigui efectiva, permetent que les peces surtin del rentat amb una textura suau i una agradable olor de net.

Rentavaixelles Power tot a 1 FINISH: Inclou 25 dosis + 7 de regal. Aquest producte està formulat per descompondre i remoure les restes de menjar més difícils, fins i tot aquells que estan ressecs o enganxats a les vaixelles i utensilis. Les càpsules també inclouen ingredients que combaten la calç, cosa que és especialment útil en àrees amb aigua dura, ajudant a mantenir el rentaplats i els plats lliures de residus calcaris.

Lot estalvi amb 3 productes de neteja a Bonpreu
Lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Trucs de neteja amb aquests productes

Amb el detergent líquid Colom:

Roba més blanca: Per a roba blanca que ha perdut la seva brillantor, utilitzar una dosi de detergent Colom amb una mica de bicarbonat de sodi pot ajudar a recuperar la blancor sense fer malbé els teixits.

Pretractament de taques: Aplicar una mica de detergent directament sobre les taques difícils abans de rentar la peça pot millorar l'eficàcia del rentat.

Neteja de la llar: Una barreja de detergent líquid amb aigua pot ser una solució efectiva per netejar terres i altres superfícies no poroses.

Amb el suavitzant concentrat Flor:

Aroma duradora a la roba: Utilitza el suavitzant Flor a l'últim esbandida perquè la roba mantingui una aroma fresca més temps.

Ambientador casolà: Barreja una mica de suavitzant Flor amb aigua en un ruixador i fes-lo servir per refrescar cortines, sofàs i roba de llit, deixant una agradable aroma a tota l'habitació.

Neteja de superfícies: El suavitzant pot ser un excel·lent aliat per netejar i abrillantar superfícies com l'acer inoxidable o les rajoles del bany. Un drap suau amb una petita quantitat de suavitzant diluït en aigua farà meravelles.

Amb el detergent per a rentaplats Finish Power:

Neteja de cremadors i reixetes de la cuina: Les càpsules de Finish no només són per al rentaplats. Col·loca els cremadors o les reixetes en un bany amb aigua calenta i una càpsula de Finish durant unes hores i després frega. El greix i la brutícia s'eliminaran amb més facilitat.

Vidres i miralls: Per a una neteja ràpida, una càpsula de Finish diluïda en una galleda d'aigua pot ajudar a deixar els vidres i miralls sense marques ni taques.

Neteja profunda d'utensilis de cuina: Per a olles i paelles amb menjar enganxat, deixar remullar amb una solució de Finish i aigua calenta pot deixar anar els residus sense necessitat de fregar excessivament.