Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra un noi assenyalant el local

El regal que et fa Bonpreu comprant aquest peix

La promoció està disponible fins el proper 3 de juny

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una oferta que no només atraurà els amants del peix, sinó també aquells que gaudeixen d'una beguda refrescant per acompanyar els àpats. Fins al 3 de juny, Bonpreu té una promoció irresistible: en comprar una daurada de 350 grams i quatre gambes llagostineres grans, totes dues cuites al forn de peix, rebràs de regal una ampolla de Coca-Cola Zero de 500 ml.

Detalls de la promoció

La promoció és força senzilla. En adquirir els productes esmentats a Bonpreu, automàticament rebràs una ampolla de Coca-Cola Zero de 500 ml sense cap cost addicional. Aquesta oferta és vàlida fins al 3 de juny, per tant tens un temps limitat per aprofitar-la. No necessites cap cupó ni fer passos addicionals; simplement compra els productes i no et serà cobrada la coca-cola a la caixa. El preu final dependrà del preu de les gambes i del cost del fornejat.

Els productes de la promoció

La daurada és un peix molt apreciat pel sabor delicat i la textura suau. Amb un pes de 350 grams, aquesta daurada és perfecta per a un dinar individual o per compartir en un sopar lleuger. La cocció al forn permet conservar totes les propietats nutritives i el sabor natural, fent que cada mossegada sigui una delícia. La daurada és rica en proteïnes d'alta qualitat, àcids grassos omega-3, vitamines del grup B i minerals com el fòsfor i el seleni , cosa que la converteix en una opció molt saludable per incloure a la teva dieta.

Les gambes llagostineres són una altra menja del mar que complementa perfectament la daurada. Igual que la daurada, aquestes gambes han estat cuites al forn, cosa que en ressalta el sabor i en manté la sucositat. Les gambes són una excel·lent font de proteïnes i contenen una baixa quantitat de greixos, sent també rics en vitamines i minerals, com el zinc i el ferro. A més, són conegudes pel seu contingut en astaxantina, un antioxidant que pot ajudar a millorar la salut ocular i cutània.

Detall del regal a Bonpreu i Esclat
Detall del regal a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

Combinar la daurada amb les gambes llagostineres no només ofereix una experiència culinària exquisida, sinó que també proporciona un conjunt equilibrat de nutrients essencials. La daurada aporta proteïnes magres i omega-3, beneficiosos per a la salut cardiovascular i cerebral. Les gambes, per la seva banda, reforcen la dosi de proteïnes i hi afegeixen minerals essencials i antioxidants.

La daurada i les gambes són opcions nutritives que poden ser part de diverses preparacions culinàries, des de plats principals fins a amanides i tapes.