Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra un noi assenyalant el local

Els nous regals que et fa Bonpreu acumulant punts

Acumular punts et serveix per aconseguir regals als establiments Bonpreu i Esclat

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una promoció temptadora que premia la fidelitat dels clients amb regals útils per a la llar. Des del 26 de febrer fins al 12 de maig del 2024, els clients tenen l'oportunitat d'acumular punts amb cada compra i bescanviar-los per una varietat d'articles de la marca Nutrifresh i altres estris de cuina. Aquesta campanya, anomenada "La millor manera d'estalviar" ajuda a equipar la llar amb productes de qualitat amb un petit cost addicional.

En què consisteix la promoció?

La promoció es basa en un sistema de punts. Per cada 10 euros de compra als establiments de Bonpreu o a la botiga online BonpreuEsclat, el client rep 1 punt. Aquests punts es poden acumular i després intercanviar per una sèrie d'articles útils per a l'emmagatzematge daliments i utensilis de cuina. Els productes oferts en aquesta promoció inclouen recipients hermètics de diferents mides i formes, una bàscula digital de cuina i un bol multiusos amb ratlladors.

Els productes

La gamma de productes de Nutrifresh inclou recipients hermètics quadrats i rectangulars que varien en capacitat des de 0,65 litres fins a 1,5 litres. Aquests recipients estan dissenyats per ser resistents, aptes per al congelador, microones i rentavaixelles, cosa que els converteix en una opció versàtil per emmagatzemar tot tipus de menjars. A més, la bàscula digital de cuina de disseny ultraprim i la funció de pesatge en diferents unitats mètriques i imperials és un gadget que no pot faltar a cap cuina moderna. El bol multiusos, per part seva, és d'acer inoxidable, ve amb tres accessoris per ratllar i una tapa hermètica, perfecte per preparar i emmagatzemar amanides o ratllar verdures fresques.

Detall de la promoció de regals a canvi de punts a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de regals a canvi de punts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Com obtenir i bescanviar els punts?

Obtenir els punts és senzill: en fer les compres habituals, s'acumulen automàticament a la targeta de fidelitat. Per bescanviar-los, has de revisar quants punts requereix cada article. Per exemple, un recipient quadrat de 0,75 litres requereix 20 punts, mentre que per al bol multiusos amb ratlladors en necessitaràs 50. Quan tinguis prou punts, pots triar el regal que prefereixis i bescanviar-lo a la botiga.

És important esmentar que hi ha una opció per comprar els articles a un preu reduït si no s'han acumulat prou punts. Per exemple, amb 20 punts, pots obtenir un recipient quadrat de 0,75 litres per només 1 euro, oferint així flexibilitat als clients.

Condicions i detalls de la promoció

Per participar a la promoció, els clients han d'estar atents a les condicions i al detall complet de la promoció que es troba disponible a la pàgina web bonpreuesclat.cat o trucant al telèfon d'atenció al client 900 500 005. Es recomana consultar el detall de les existències disponibles, ja que els articles estan subjectes a disponibilitat i es poden esgotar a causa de l'alta demanda.

Fins quan hi ha temps?

La campanya "La millor manera d'estalviar" de Bonpreu és un exemple clar de com un supermercat pot oferir valor afegit als seus clients més enllà dels productes habituals de les prestatgeries. Amb la promoció vigent fins al 12 de maig de 2024, els clients tenen temps de sobres per aprofitar aquesta oferta i fer de les seves compres quotidianes una inversió per casa seva. No perdis l'oportunitat de ser part d'aquesta promoció i comença a acumular punts a la teva propera visita a Bonpreu o Esclat!