Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia menjant un pastís

L'oferta de Bonpreu a pastisseria per gaudir d'un caprici el cap de setmana

Dolç cap de setmana: Les delícies de Bonpreu

Els caps de setmana són el moment ideal per trobar aquests moments de pausa, aquests petits plaers que ens reconforten i ens omplen de joia. Bonpreu i Esclat ho saben i, com si entengués els nostres desitjos més dolços, ens presenta una oferta que és impossible ignorar: la varietat de pastisseria amb descomptes per donar-se un caprici.

El producte

Bonpreu ha seleccionat amb cura una gamma de pastissos individuals que ens porten de la mà per un viatge de sabor i qualitat. Cada pastís és una obra d'art, elaborada amb el mestratge de qui coneix la tradició repostera, però també amb un toc d'innovació que sorprèn el paladar. Des de la intensitat d'una xocolata ben seleccionada fins a la frescor de llimona, la clàssica crema catalana, cada opció és ideal per als amants del dolç.

L'oferta

La proposta és temptadora: en comprar una unitat a 2,99 euros, la segona té un 50% de descompte, quedant només en 1,50 euros. Això significa que en podem adquirir dos per només 2,24 euros cadascuna, compartint així el plaer amb algú especial. Aquest tipus d'oferta és ideal per a aquells que busquen maximitzar l'experiència gaudint de la varietat sense comprometre la butxaca.

La varietat: Un pastís per a cada gust

La selecció de pastissos de Bonpreu inclou diferents gustos i preferències. Per als amants de la xocolata, els pastissos de xocolata són un plaer pur; per als que prefereixen una mica menys intens però igualment deliciós, la crema catalana ofereix aquesta suavitat característica. La llimona aporta una nota àcida i refrescant, ideal per als que busquen alguna cosa diferent. I no podem oblidar l'elegància d'un pastís de Massini, amb les capes i la delicadesa.

Detall de la promoció de pastissos a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de pastissos a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Maridatge

El maridatge amb aquests pastissos pot ser tan simple o complex com es vulgui. Un pastís de xocolata demana a crits un vi negre amb cos o fins i tot un porto. La crema catalana, per la seva banda, s'emporta a les mil meravelles amb un moscatell o un vi de postres lleugerament cítric. I per a aquells que trien la frescor de la llima, per què no tastar amb un cava brut per realçar aquesta espurna àcida?

Consells per gaudir al màxim de l'experiència

Per a aquells que es decideixin per aquesta oferta, aquí hi ha alguns consells:

Conservació: Assegureu-vos de mantenir els pastissos en refrigeració fins al moment de consumir-los per preservar-ne la frescor i la textura.

Presentació: Serviu-los en plats bonics, la presentació eleva l'experiència de menjar.

Temperatura: Si us heu decidit per un maridatge amb beguda, assegureu-vos que estigui a la temperatura adequada.

Temps: Pren-te el teu temps per degustar cada mos; la pressa és enemiga del plaer.

Compartir: El menjar sempre és millor quan és amb companyia. Convida la teva família i amics a gaudir d'aquestes postres.

On i fins quan està disponible l'oferta?

La promoció estarà disponible fins el proper dilluns 4 de març. A partir del dia 5, Bonpreu i Esclat presentaran un nou fulletó d'ofertes del qual us informarem àmpliament.