Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

Els productes en oferta 3x2 a Bonpreu i Esclat: Exclusiu online fins al 4 de març

Els clients de tots dos supermercats també poden fer la seva compra en línia i rebre-la a casa seva

Les cadenes de supermercats Bonpreu i Esclat han anunciat una promoció exclusiva en línia que farà les delícies dels clients. És una oferta de 3x2 en una àmplia gamma de productes, vàlida fins al 4 de març. Aquesta promoció permet als clients comprar tres productes pel preu de dos, oferint una excel·lent oportunitat per estalviar en la compra setmanal.

L'oferta inclou una varietat de vins i cremes de la marca Gallina Blanca, coneguda pels productes d'alta qualitat i el compromís amb ingredients naturals. Entre els productes destacats a la promoció es troben el brou casolà de pollastre, el brou de verdures, el brou de peix, i una selecció de cremes casolanes, incloent la crema de xampinyons i pollastre, la crema de carbassa i la crema de verdures amb formatge. Aquests productes són una base excel·lent per a un menjar ràpid, nutritiu i reconfortant, ideal per als dies freds o quan el temps és escàs.

Els seus preus van des de 1'99 fins a 2'20 euros de manera que cada 3 productes que compris estalviaràs aquesta xifra.

Gallina Blanca: Una marca de confiança

Els vins de Gallina Blanca són una opció saludable per iniciar un dinar o per incorporar a diverses receptes. El brou casolà de pollastre és baix en greix i font de proteïnes, essencial per al manteniment dels músculs i teixits corporals. El brou de verdures és ple de nutrients essencials, incloent vitamines i minerals que són fonamentals per al benestar general. D'altra banda, el brou de peix és ric en omega-3, coneguts pels beneficis cardiovasculars.

Les cremes casolanes de Gallina Blanca són igualment nutritives i convenients. La crema de xampinyons i pollastre combina el sabor umami dels xampinyons amb la textura suau del pollastre, oferint un menjar saciant i baixa en calories. La crema de carbassa és una font rica de betacarotens, importants per a la salut de la pell i la visió. La crema de verdures i formatge aporta calci i proteïnes, amb un toc d´indulgència gràcies al formatge incorporat.

Detall dels productes de la promoció online 3x2 a Bonpreu i Esclat
Detall dels productes de la promoció online 3x2 a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Els beneficis de la compra en línia

Aquesta promoció 3x2 és una excel·lent oportunitat per provar nous productes o per emmagatzemar aquells favorits. Comprar en línia ofereix la comoditat d'evitar les cues a les botigues i la possibilitat de planificar els àpats de la setmana amb antelació. A més, en comprar en línia, els consumidors poden accedir fàcilment a la informació nutricional completa, cosa que facilita l'elecció d'opcions més saludables.

En el cas de Bonpreu i Esclat, demanen un mínim de compra de 35 euros. Per aprofitar l'oferta, els clients han de visitar els llocs web de Bonpreu i Esclat i seleccionar els productes desitjats. El descompte s'aplicarà automàticament al carretó de compres, facilitant el procés de compra. La promoció és una oportunitat perfecta perquè els consumidors experimentin la comoditat i els beneficis de comprar comestibles en línia. Tens temps fins al proper 4 de març.