Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta, dins d'un cercle, una parella a punt de fer-se un petó durant un sopar romàntic

El pack de 3 productes per a un sopar gourmet amb més del 50% de descompte a Bonpreu

La promoció estarà disponible fins el proper dilluns 4 de març

Bonpreu i Esclat estrenen un nou fulletó d'ofertes cada 2 setmanes. Hi ha promocions de tota mena. Productes rebaixats, 3 x 2, segona unitat amb descompte o lots estalvi són alguns dels exemples. Avui et donem els detalls d'una promoció on podràs estalviar més del 50% respecte al preu original.

Quins productes inclou la promoció?

L'oferta, irresistible a la seva premissa, inclou tres productes fonamentals per a qualsevol sopar que es preï de ser anomenada gourmet: una exquisida espatlla mangalica (100 grams) de MONTE NEVADO , un formatge vell amb romaní EL PASTOR i un vi garnatxa blanca RAIG DE RAÏM , de la DO Terra Alta.

El preu, reduït de 16,63 euros a 7,99 euros per lot, implica no només un estalvi substancial sinó també l'accés a una qualitat sense concessions. L'espatlla mangalica, per exemple, prové d'una raça de porc hongarès –encara curat a Espanya– coneguda per la seva carn marmòria i el seu sabor suculent, mentre que el preu unitari de 4,99 euros reflecteix la qualitat premium del producte.

El formatge vell amb romaní EL PASTOR , amb un pes de 175 grams i un cost original de 4,65 euros, és una peça d'artesania formatgera. Afegit amb romaní, aquest formatge no només és un homenatge al paladar sinó també a la tradició formatgera, un producte que combina el sabor robust amb notes herbals que evoquen els camps de la regió.

Per arrodonir aquest trio, el vi garnatxa blanca RAIG DE RAÏM ofereix un acompanyament líquid que reflecteix la riquesa de la DO Terra Alta. Amb un preu per ampolla de 6,99 euros, aquest vi és conegut pel seu perfil aromàtic, amb notes que van des de flors blanques fins a fruites de pinyol, perfecte per combinar amb carns i formatges.

Imatge del lot de 3 productes als supermercats Bonpreu i Esclat
Detall del lot de 3 productes a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Maridatge

El maridatge d'aquests productes suggereix un viatge a través de sabors complementaris: la paleta mangalica es pot gaudir amb el formatge, creant un balanç entre allò salat del pernil i allò aromàtic del formatge. El vi, amb la seva acidesa equilibrada, és ideal per netejar el paladar entre mos, permetent que cada ingredient brilli amb llum pròpia.

A més a més dels sabors, l'oferta inclou un valor nutricional destacable. La paleta mangalica és rica en àcids grassos insaturats, mentre que el formatge aporta calci i proteïnes. El vi, consumit amb moderació, té beneficis cardiovasculars reconeguts.

Per al client, aquest pack no només representa un sopar exquisit, sinó també l'oportunitat d'explorar combinacions de sabors i textures. A més, la presentació d'aquests productes pot realçar qualsevol esdeveniment social, proporcionant un tema de conversa al voltant de la qualitat i l'origen de cada component.

Fins a quina data podem trobar l'oferta?

Els clients dels establiments Bonpreu i Esclat podran gaudir d'aquesta promoció amb un estalvi superior al 50% fins dilluns que ve 4 de març de 2024. Està disponible a totes les botigues de la cadena excepte si ja s'han acabat existències.